Sisak bez izgubljenog seta i kroz Karlovac

Objavljeno: Nedjelja, 01 Veljača 2015 Autor:

Odbojkaši Karlovca očekivano su u 13. prvoligaškom kolu poraženi od ove sezone iskusnijeg i jačeg Siska, koji je do tri boda došao bez izgubljenog seta. 

Za karlovačke “poletarce” glavne utakmice ipak tek dolaze, a ovdje je bilo važnije ostaviti što bolji dojam i odraditi dobru provjeru pred važnije susrete. U tome su mladi Karlovčani donekle i uspjeli, posebno u prvom setu te dijelom i u drugom.

U prvom setu vodila se najveća borba, da su poen ili dva otišli na drugu stranu u ključnim trenucima moglo je biti i obrnuto, no ipak su slavili gosti sa 25:22. U drugom su mladi karlovački odbojkaši također u više navrata pokazivali svoj ogromni talent, no neiskustvo je ipak presudilo i Siščani su sa 25:20 došli do vodstva od 2:0 u setovima. U trećem setu prave borbe, nažalost, nije bilo – 25:14 za Sisak i glatkih 3:0.

Za Karlovac pravi ispiti počinju drugog vikenda u posljednjem kolu prvog dijela, kada gostuju u Črečanu kod Centrometala, a kako će obje momčadi u borbu za ostanak u najjačoj prvoligaškoj skupini u koju se bodovi prenose, praktički je već to početak grčevite borbe za ostanak. Sisak je s tri boda iz Karlovca ostao na drugom mjestu, a u posljednjem kolu prvog dijela prvenstva iduće subote oni ugošćuju Rovinj. 

Autor: KAŠonline

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten