Sušanj na putu za Rijeku, Dukić ostaje u Opatiji

Objavljeno: Petak, 14 Rujan 2012 Autor:
Opatijski odbojkaš Marin Sušanj iduće sezone trebao bi zaigrati u MOK Rijeka, dok će Sandro Dukić ipak ostati u redovima Opatije.
Opatijski odbojkaš Marin Sušanj iduće sezone trebao bi zaigrati u MOK Rijeka, dok će Sandro Dukić ipak ostati u redovima Opatije. Iako je MOK Rijeka htio dovesti obojicu perspektivnih odbojkaša na kraju će prema svemu sudeći samo Sušanj, koji igra na poziciji tehničara, nastaviti karijeru u Rijeci. Doduše, ni tu nije kraj priče jer iako Sušanj trenira s odbojkašima Rijeke još nije dobio ispisnicu iz Opatije i riječki prvoligaš morat će platiti odštetu za igrača.

S druge strane Sušanj bi jako dobro došao riječkom sastavu, dovoljno je reći da je Dragi Branković, koji je lani igrao tehničara, dvostruko stariji od odbojkaša Opatije!

I Vladimir Brnečić i Velimir Liverić, treneri Opatije i Rijeke, potvrdili su da se još moraju dogovoriti oko transfera Marina Sušnja, a riječki stručnjak potvrdio je i da bi Dženan Pečenković, jedan od glavnih igrača u prošloj sezoni, i u nadolazećoj godini trebao igrati u Rijeci.

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten