Trentino već razmišlja o utakmici Lige prvaka

Objavljeno: Nedjelja, 02 Veljača 2014 Autor:
Nakon savršenog prvog dijela sezone, Macerata je početkom nove godine zapala u probleme.

Sve je počelo prvim prvenstvenim porazom od Piacenze, a zatim i ispadanjem iz Lige prvaka nakon što su prvu utakmicu dobili sa uvjerljivih 3-0. Protivnik je također bila Piacenza. Nastavilo se novim porazom i to protiv Perugije iako su imali veliku priliku uzeti sva tri boda.

Bila je to prava poslastica za sve one koji su uspjeli doći do karte za dvoboj dva vrhunska korektora, Atanasijevića i Zaytseva. Macerata je u dva navrata imala vodstvo (1-0, 2-1), a veliku su priliku propustili u četvrtom setu kad a su ispustili 16-12 prednost. Perugija im je napravila 13-5 seriju i izborila peti set gdje su od početka držali prednost i na kraju zasluženo slavili. Zaytsev je u konačnici postigao 24 poena, ali realizacija nije bila na razini. Kurek je dodao 20, a Stanković i Kovar po 10 poena.

Dojam su popravili sredinom tjedna kada su u sklopu četvrtfinala Kupa dočekali Cuneo. Slavili su sa 3-0 (25-20 ,25-21, 25-23) i plasirali se na Final Four koji će se igrati u Bologni. Iako je napad bio na iznimno visokoj razini (60% realizacije), zbog slabije igre u bloku morali su puno raditi na pobjedi. Zaytsev ih je predvodio sa 16 poena, Kurek i Podraščanin dodali su po 9, a nedostajali su poeni srednjeg blokera Stankovića (2). Jedina loša stvar je izlazak Kovara zbog boli u leđima.

Najave gotovo svih današnjih odbojkaških utakmica pronađite na portalu dvoznak.com, adresi za pametno klađenje.

dvoznak.com

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten