Trnje bez bodova u Nedelišću

Objavljeno: Nedjelja, 14 Veljača 2016 Autor:
Odličan i iznimno zanimljiv derbi druge lige centar. Prvoplasirani odbojkaši Nedelišća ugostili su trećeplasirano Trnje. Obje ekipe sa ambicijama da dođu do naslova prvaka.

Prvi set domaći su loše otvorili, previše je bilo grešaka u obrani i na prijemu servisa. No ubrzo su se pribrali i ostvarili značajnu prednost od 18:13. Trnje se vraća u set, ulazi se u neizvjesnu završnicu. Na kraju odbojkaši Nedelišća imaju mirniju ruku i osvajaju set 25:23.
Početak drugog seta sličan prvom. Opet puno grešaka na prijemu servisa i u obrani kod domaćih daje gostima veliku prednost. Vraćaju se kasnije odbojkaši Nedelišća u igru, ali set ipak odlazi gostima 25:20.
U trećem setu igra se poen za poen. Tuku domaći, tuku gosti. Pred kraj seta Trnje je bolje I dolazi do dvije set lopte (24:22). Prvu set loptu ne koriste, na servis dolazi Juras, te domaći rade još tri uzastopna poena i sa 26:24 uzimaju I taj set.
U četvrtom setu gosti psihološki padaju i domaćin je bolji na početku. Imaju prednost 18:14. No ne koriste više dobrih situacija i opet se ulazi u neizvjesnu završnicu koju opet dobivaju 25:23.
 
Realno bio je to susret koji je mogao otići I na drugu stranu. Ovaj puta mladići iz Nedelišća bili su sretniji I spretniji kad je najviše trebalo. Kod domaćina svi igrači dali su podjednak doprinos. U narednom kolu Nedelišće čeka teško gostovanje kod zagrebačke Croatije, jedine ekipe koji ih pobjedila u dosadašnjem tijeku prvenstva.

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten