U derbiju kola MOK Umag nadigrao lidera lige

Objavljeno: Utorak, 06 Prosinac 2016 Autor:
Dana 04.12. sa početkom u 19 sati u školskoj sportskoj dvorani u Umagu, odigrano je 4 kolo 2.HOLZ seniori, između ekipa MOK „UMAG“-CPM „UMAGO“ i ekipe OK „MLAKE iz Rijeke“., trenutnog lidera lige. Na teren školske dvorane u Umagu, istrčali su dečki MOK Umaga-CPM Umago u sastavu, Burić Luka, Marco Kodilja, Burić Karlo, Drača Miroslav, Čelebić Luka, Radočaj Ico Ivica, Štorc Andrej, Petretić David, Turcovich Eric, Savić Leo, Drakulić Ivan, Martin Purišić, Krajina Krešimir, braniti boje Umaga, predvođeni našim iskusnim trenerom Draganom Salapurom.

Nakon prošlotjedna pobjede u Rovinju, protiv MOK Rovinja, koji je nastupio sa 6 prvoligaša, danas je na domaćem terenu pala i OK Mlaka iz Rijeke inače prošlogodišnji prvak i trenutni lider 2 HOLZ seniori.
Danas se na tribinama opet okupilo 100-njak gledatelja koji su vrlo bučno podržavali naše dečke. Nakon neizvjesnog prvog seta, (vodila se borba za svaki poen) odbojkaši Mlake zatvaraju sa 23:25.
U drugom setu trener Umaga, Dragan Salapura,  nije mijenjao sastav a dečki pojačavaju koncentraciju i  intenzitet,  te  tako privode set kraju sa sigurnošću rezultatom 25:18.
U trećem setu Mlaka odmah stvara razliku od 2-3 poena, ali naši dečki smireno, koncentrirano i borbeno, sustižu i prelaze u prednost od 2 poena i ne propuštaju  ju do kraja, te zatvaraju set sa 25:22.
U četvrtom setu vodi se prava bitka do pred sam kraj seta i kod rezultata 19:19 MOK Umag stvara mini prednost od dva poena i do kraja samo povečava te zatvara rezultatom 25:20.
MOK Umag je tako osvojio sva tri boda u svojem drugim ovogodišnjem nastupu pred domaćom publikom, te treću u ovoj drugoj sezoni 2 HOLZ seniori.
Ovo je bila jedna velika pobjeda protiv prošlogodišnjeg prvaka i lidera druge lige. Sada su se stvari malo zakomplicirale na tablici i biti će zanimljivo u preostalim utakmicama do kraja sezone.
Dečki MOK Umaga su pokazali veliki napredak u ovih godinu dana i čestitke još jednom svima, dečkima treneru i publici koja je bila sjajna.

Autor: E. Forza

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten