U ponedjeljak u 10:00 ždrijeb brojeva za nastavak 1. A HOL

Objavljeno: Subota, 25 Siječanj 2014 17:57 Autor:
U ponedjeljak (27. siječnja) u prostorijama Hrvatske odbojkaške udruge u Haulikovoj 6 u Zagrebu u 10:00 sati izvlačit će se natjecateljski brojevi po skupinama za drugi dio natjecanja Prve A Hrvatske odbojkaške lige.

Raspored natjecanja za sve skupine u muškoj i ženskoj konkurenciji bit će istog dana objavljen na web-stranicama Hrvatske odbojkaške udruge, a sustav natjecanja možete pronaći u nastavku ove obavijesti.
Ekipe u I. skupini 1. A HOL za seniorke dijele se prema plasmanu u dvije skupine po četiri. Nakon dvokružnog natjecanja (šest kola) sva četiri kluba iz prve skupine plasirat će se u doigravanje, kao i dvije najbolje ekipe iz druge skupine. Od sedam ekipa iz sadašnje II. skupine, prve četiri borit će se kroz dvokružno natjecanje za dva mjesta u doigravanju, a preostale tri igrat će za ostanak u 1. A HOL (jedna ekipa ispada). U drugi krug se prenose samo bodovi iz međusobnih utakmica.
Momčadi iz 1. A HOL za seniore nastavljaju trokružno natjecanje u istom sastavu i sve ulaze u doigravanje. U II. skupini sustav natjecanja kod seniora isti je kao i kod seniorki, s time da će 1. A HOL na kraju sezone napustiti dva kluba.

HOU