U subotu na utakmici sa ŽOK Vallis Aurea velika tombola za gledatelje vrijedna 5.000 kn!

Objavljeno: Petak, 17 Travanj 2015 Autor:
Tina Katanić, ambasadorica OK Olimpika Tina Katanić, ambasadorica OK Olimpika
U subotu 18.4.2015. u dvorani Sutinska vrela odigrat će se utakmica posljednjeg 18. kola 1.B odbojkaške lige između OK Olimpika i ŽOK Vallis Aurea iz Požege s početkom u 17,50 sati.

Iz želje organizatora da posljednjom utakmicom sezone obilježi povijesni ulazak OK Olimpika u 1.B odbojkašku ligu kao i trenutno odlično visoko 3. mjesto na tablici niknula je ideja o organizaciji velike tombole vrijedne čak 5.000 kn za sve gledatelje subotnje utakmice. Fond nagrada velike tombole sastoji se od mobilnih uređaja proizvođača LG, bluetooh slušalica, PC opreme, navijačkih majica te ostalih vrijednih nagrada sponzora.

Utakmici između OK Olimpika i ŽOK Vallis Auree nazočit će predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Zdeslav Barač  kao i mnogi ugledni ljudi iz politike grada Zagreba. Posebna gošća utakmice je ambasadorica OK Olimpika Tina Katanić, bivša kraljica Hrvatske, nekadašnja manekenka, danas TV voditeljica koja je s veseljem najavila svoj dolazak.

Tijekom utakmice i na njenom samom kraju bit će održana ceremonija podijele medalja najmlađim kadetkinjama OK Olimpika 2. i 3. lige Prvenstva grada Zagreba u mini odbojci u organizaciji Odbojkaškog kluba Olimpika. Prvakinje grada Zagreba u mini odbojci u sezoni 2014./15. ekipa OK Olimpika i njihov trener bit će posebno predstavljeni na subotnjoj seniorskoj utakmici.

Stoga pozivamo sve ljubitelje dobre odbojke ali i nagradnih igara da dođu u subotu kako bi prisustvovali odličnoj odbojkaškoj predstavi Amazonki, ali i da bi se okušali u velikoj tomboli vrijednoj  5.000 kn koja je potpuno besplatna za sve gledatelje. Za sudjelovanje u tomboli  potrebno je preuzeti besplatnu kartu na samom ulazu na tribine Sutinskih vrela.  

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten