Uključite se i Vi u kampanju CEV-a: Fair Play. Volleyball Way.

Objavljeno: Petak, 09 Kolovoz 2013 Autor:
Početkom ljeta predsjednik Europskog odbojkaškog saveza (CEV) Andre Meyer pokrenuo je novu kampanju pod nazivom Fair Play. Volleyball Way., a s namjerom da u današnjem vremenu temeljitih i dinamičnih društvenih promjena naglasi pozitivnu ulogu odbojke i odbojke na pijesku.
Osnovna je ideja kampanje Fair Play. Volleyball Way. da se inovativnim metodama osnaži i obnovi imidž i percepcija odbojke i odbojke na pijesku na europskom kontinentu kao čistih, poštenih, korektnih i obiteljski orijentiranih sportova. Uz pomoć igračica i igrača koji utjelovljuju temeljne ljudske i sportske vrijednosti, njeguju uzorno ponašanje i imaju društveni ugled, CEV će kroz nacionalne saveze, zonske asocijacije i klubove širom Europe sljedećih godina aktivno raditi na razvijanju i izgradnji kampanje Fair Play. Volleyball Way.
Ova kampanja svim partnerima odbojke nudi jedinstvenu priliku da svoje marketinške brendove i proizvode vežu za dvije najčišće i najkorektnije sportske discipline u modernoj i globalnoj paleti sporta. Naime, uz 800 milijuna ljudi koji širom svijeta barem jednom tjedno sudjeluju u odbojkaškim aktivnostima od rekreativne, preko školske, do natjecateljske razine, marketinške su mogućnosti kampanje Fair Play. Volleyball Way. neograničene.
Kad se strast i momčadski duh prožmu sa sportskim umijećem, te osjećajem pripadnosti odbojkaškoj obitelji, nema nikakve sumnje da su prvi produkt te simbioze društvene vrijednosti koje su itekako na cijeni u modernom svijetu.
Zato se među 55 nacionalnih odbojkaških saveza koji pod okriljem CEV-a promiču kampanju Fair Play. Volleyball Way. našla i Hrvatska odbojkaška udruge. Pozivamo sve naše članove, posebice klubove, da korisne kampanju kao promocijsko i razvojno sredstvo kojim će odbojku i odbojku na pijesku promovirati kao društveno prihvatljive sportove u bremenitom svijetu.
Više informacija o kampanji Fair Play. Volleyball Way. pronađite ovdje.

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten