×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 150

Vedrana Jakšetić karijeru nastavlja u Poreču

Objavljeno: Petak, 30 Kolovoz 2013 Autor:
Odbojkaški prijelazni rok, već sada je jasno,  sigurno će utjecati na sastav ženskog osječkog prvoligaša.

Za njega više neće igrati Vedrana Jakšetić, kadetska i juniorska reprezentativka Hrvatske, koja se odlučila na novi iskorak u karijeri. Slavoniju će zamijeniti Istrom, a  Osijek Porečom, gdje je jučer s novim suigračicama trebala odraditi i prvi trening. Ostao je ŽOK Osijek tako bez perspektivne igračice,  kojih u klubu istina ima još. No Vedraninim odlaskom ostalo je prazno mjesto tehničarke, koje je i „najosjetljivije“, pa će trener Miroslav Đekić morati potražiti novo rješenje. Jer 16-godišnja Jakšetić bila je standardna igračica prve postave.

- Nije mi ovo bila laka odluka, jer napuštam obitelj, grad, prijatelje i suigračice s kojima sam puno toga prošla u dosadašnjoj karijeri. Osvajali smo naslove u mlađim kategorijama, s dosta njih sam igrala i u reprezentaciji, a zajedno smo počele igrati i u seniorskoj konkurenciji - kaže Vedrana, koja je očekivano završila u odbojkaškim vodama. Mama Vanja bila joj je i klupska trenerica.

- Roditelji su mi uvijek bili velika podrška, nije ni njima lako, ali mislim da je vrijeme za nove sportske izazove - priča Vedrana, koja Poreč nije izabrala slučajno.

Tamo je trener Osječanin, Miodrag Stojaković, koji nije jedini htio vidjeti mladu tehničarku u svojim redovima.

- Bilo je nekih ponuda, ali Poreč mi se čini da je najbolji za daljnji igrački napredak. Klub je u vrhu naše lige, izborio je i igranje u  Kupu CEV-a, stoga vjerujem da je ovo dobra prigoda za daljnje dokazivanje - kaže Vedrana Jakšetić, koja će nakon Osijeka svoj talent brusiti u novoj sredini.

N. Benčina

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten