Više od 400 odbojkaških trenera i sudaca na seminaru u Zagrebu

Objavljeno: Ponedjeljak, 16 Rujan 2013 Autor:
Predsjednik Trenerske komisije Tomica Rešetar drži predavanje trenerima na seminaru u Domu odbojke Predsjednik Trenerske komisije Tomica Rešetar drži predavanje trenerima na seminaru u Domu odbojke Foto: HOU
Više od 400 sudionika okupilo se ovog vikenda na trenerskom i sudačkom seminaru Hrvatske odbojkaške udruge u Domu odbojke Bojana Stranića i zagrebačkom Hotelu I.

Odbojkaški summit u organizaciji HOU-a, a pod stručnim vodstvom predsjednika Trenerske komisije dr. sci. Tomice Rešetara i predsjednika Sudačke komisije Zorana Prodanovića, okupio je ugledne predavače poput prof. dr. Vladimira Jankovića, mag. cin. Cvite Gregov, Mire Milinovića, Igora Šimunčića i drugih, te tako obilježio početak nove sezone u našem sportu.
Skupove u Domu odbojke i hotelu I pozdravio je i predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge Zdeslav Barač, koji je tom prigodom naglasio:
- Hrvatska odbojka još nije imala ovako dobro organizirane i ambiciozno i stručno vođene trenerske i sudačke seminare. Prije dvije godine sličan se skup održao u Osijeku, ali u pogledu organizacije, odaziva, programa i stručnih tema, ovaj današnji je na kudikamo većoj razini. Ovaj pozitivan iskorak poklopio se s velikim uspjehom hrvatskih odbojkašica na Europskom prvenstvu, što nam govori da se odbojka u Hrvatskoj probudila i daje nam samopouzdanje u nastojanjima da odbojku uzdignemo na na još više pozicije – rekao je predsjednik Barač.

Izvor: HOU

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten