Vojko Obersnel: Znam da ću odlukom o nagrađivanju HAOK-a Rijeka navući gnjev drugih klubova

Objavljeno: Ponedjeljak, 27 Svi 2013 Autor:
Gradonačelnik Vojko Obersnel i kapetanica HAOK-a Rijeka Bernarda Brčić Gradonačelnik Vojko Obersnel i kapetanica HAOK-a Rijeka Bernarda Brčić Foto: SC
Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel na primanju odbojkašica Rijeke nagradio je aktualne prvakinje države i osvajačice Kupa sa 75.000 kuna.

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel na primanju odbojkašica Rijeke nagradio je aktualne prvakinje države i osvajačice Kupa sa 75.000 kuna. Svoju odluku popratio je riječima:

- Napravili smo jedan izuzetak. S obzirom na situaciju u cijelom društvu i okruženju, zadnje dvije godine suspendirali smo odluku o nagrađivanju za osvajanje prvenstva. Svjestan sam da ću ovom odlukom izazvati gnjev ostalih klubova, ipak sam odlučio prekršiti suspenziju. Prekopali smo po zadnjim kantunima proračuna koji je namijenjen sportu i odlučili smo vas za ovaj izniman rezultat nagraditi s 75.000 kuna. Nije jako puno, ali vjerojatno u ovom trenuktu i ovim okolnostima jako veseli, ustvrdio je gradonačelnik Vojko Obersnel.

- Nakon sedam uzastopnih osvajanja državnih prvenstva ukupno devet i deset Kupova, mislim da malo sportskih klubova ima koji se mogu pohvaliti takvim rezultatom. Čestitamo vam i ponosni smo, posebice jer znamo da je bilo čitav niz poteškoća uzrokovanih općom situacijom koja se nije odrazila na vaš odnos prema igri i rezultate i time je osvajanje još jednpg državnog prvenstva veći uspjeh, ustvrdio je Obersnel naglasivši da se nada da će klub uskoro riješiti financijsku konstrukciju.

- Drago mi je da je riješen dio oko glavnog sponzora, vjerujem da ćemo uz malo napora u potpunosti uspjeti stabilizirati klub i da će to biti poticaj za nastavak i nove uspješne sezone, zaključio je Vojko Obersnel.

sportcom.hr

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten