Vratila sam se jer nisam htjela klub ostaviti na cjedilu

Objavljeno: Utorak, 18 Rujan 2012 Autor:
Paola Došen iduće sezone igrat će za ŽOK Rijeku! Dobra je to vijest i zapravo veliko pojačanje uoči početka nove sezone jer u situaciji kada je liga sve slabija Paola će biti od neprocjenjive važnosti za sastav.

Paola Došen iduće sezone igrat će za ŽOK Rijeku! Dobra je to vijest i zapravo veliko pojačanje uoči početka nove sezone jer u situaciji kada je liga sve slabija Paola će biti od neprocjenjive važnosti za sastav. Budući da je Paola na kraju prošle sezone pronašla posao, dogovor s klubom je da će se igračici po potrebi, ovisno o obavezama, izaći u susret. 

- Da, igrat ću iduće sezone. Vjerojatno ću od idućeg tjedna početi raditi ujutro tako da ću moći dolaziti na treninge popodne, ustvrdila je Paola Došen, libero Rijeke.

Povratak je možda i pomalo neočekivan jer u jednom trenutku činilo se da je Paola, inače najtrofejnija riječka odbojkašica, odlučila zasad reći zbogom odbojci.

- Vratila sam se iz poštovanja prema Igoru Lovrinovu i Liviju Tončiniću, da pomognem klubu jer znam da je teška situacija i da ih ne ostavim na cjedilu. Čeka nas nova sezona, novi izazovi. Fizički sam dobro, bila sam na nekoliko treninga i trčala sam u slobodno vrijeme. Prva utakmica Interlige je odgođena, tako da ćemo s natjecanjem krenuti tek negdje u desetom mjesecu i imamo vremena da se uigramo, ustvrdila je Paola.

Unatoč svim problemima Riječanke su i dalje favoritkinje za naslov prvaka i Kup Hrvatske.

- Bilo bi lijepo da se stabilizira financijska situacija, onda bi sve bilo lakše. Što se tiče konkurencije, Vukovar je oslabljen u odnosu na prošlu sezonu, a i ostale ekipe u ligi su slabije u odnosu na lani. Dakle, prema svemu sudeći opet ostajemo favoriti i imamo realne šanse za osvajanje prvenstva i Kupa, zaključila je Paola Došen.

Sanja Car u Rijeci
Uz Paolu Došen Rijeci se priključila i Sanja Car koja igra na poziciji srednjaka. Sanja je u već nekoliko navrata nosila dres Rijeke, ali i još nekolicine lokalnih klubova, te se okušala i u inozemstvu. Odlaskom Bernarde Ćutuk i Samante Fabris Rijeka je bila ostala deficitarna na sredini budući je na raspolaganju jedino Ivana Kalebić, dok se Tamara Sušić još oporavlja od operacije koljena.

Autor: Marko Babić

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten