Vukovarke umalo pokleknule pred Osječankama

Objavljeno: Subota, 15 Veljača 2014 Autor:

Vukovarke su teškom mukom došle do bodova protiv razigranih Osječanke. Samo pukom srećom ovoga puta su bodovi ostali u gradu na Dunavu.

Istina je da je trebalo dugo da osječke odbojkašice dobiju samopouzdanje. Ono je došlo možda malo prekasno, ali bolje ikad nego nikad. I umalo su na osječkom sastavu zube slomile Vukovarke. Prošlo kolo svoju 'porciju' dobile su Rovinjanke što očito nije igračicama Vukovara bio dovoljan znak da je ekipa iz Osijeka postala tvrd orah.

- Vukovar-Osijek 3:1 (29:27,22:25,26:24,25:11)! Pobjeda u slavonskom derbiju. Svjedočili smo u prva tri seta borbenoj, zanimljivoj i neizvjesnoj utakmici nakon čega u četvrtom setu dolazi do pada u gostujućoj ekipi te se pobjednik znao nakon vodstva Vukovara 12:2 i u završnici seta priliku dobijaju i osječke kadetkinje Ivana Mačvanin, Kristina Gelo, Marta Lukić i Marija Čolak te sa 25:11 upisujemo nova tri boda i nastavljamo sa stopostotnim učinkom kod kuće ove sezone. Ukoliko sutra Kostrena pobjedi Rovinja 3:2 i matematički smo osigurali tri kola prije kraja prvo mjesto u drugoj skupini. Sljedeće kolo igra se već u srijedu također protiv Osijeka ovaj put u gradskom vrtu, istaknuli su u ŽOK Vukovaru.

D. R.

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten