Vukovaru tri boda protiv OK OTP Banke Pule

Objavljeno: Ponedjeljak, 25 Veljača 2013 19:37 Autor:
U susretu 8.kola Skupine 2 1.A odbojkaške lige odbojkašice Vukovara su na svom parketu pred punom dvoranom pobijedile OK OTP Banku iz Pule sa 3:0 (25:18, 25:18, 25:22) te tako osvojile 3 važna borba u borbi za prve dvije pozicije u Skupini 2.

U susretu 8.kola Skupine 2 1.A odbojkaške lige odbojkašice Vukovara su na svom parketu pred punom dvoranom pobijedile OK OTP Banku iz Pule sa 3:0 (25:18, 25:18, 25:22) te tako osvojile 3 važna borba u borbi za prve dvije pozicije u Skupini 2. Bio je to treći međusobni dvoboj Vukovara i Pule ove sezone i treća pobjeda Vukovarki. Odbojkašice Pule su ovim porazom i matematički izgubile svaku šansu za jedno od prva dva mjesta.

Što se tiče samog susreta cijeli meč je išao u jednom smjeru te pobjeda Vukovara nije ni jednog trenutka dolazila u pitanje. Domaće odbojkašice su preuzimanjem većeg rizika kod servisa i boljom igrom u polju stvarale razliku.

"Zadovoljne smo svojim pristupom igri. Bile smo disciplinirane i pridržavale smo se taktičkog dogovora što nas je pored odlične atmosfere dovelo do same pobjede." izjavila je srednja blokerica Vukovara Ivana Čolak te dodala: "Sada se moramo dobro tehnički i psihički pripremiti, razraditi sve taktičke mogućnosti i na krilima posljednjih dviju pobjeda krenuti u 'pohod na Kaštele' u sljedećem kolu"

Na ljestvici nakon 8 kola vodi Mladost sa 16 bodova, Marina Kaštela i Vukovar imaju po 14 a na začelju je već otpisana Pula sa 3 boda. U sljedećem kolu sastaju se Pula-Mladost i Marina Kaštela-Vukovar.

Susret 8. kola Prve A lige, skupina II: Vukovar - OTP banka 3:0 (25:18, 25:18, 25:22). Dvorana OŠ D. Tadijanović. Gledatelja: 600 Suci: Radanović, Dubac (oboje Osijek).

VUKOVAR: Majer, Ćirić, Čolak, Rajković (L), Savić, Varnju, Mrđanov, Novalić, Lukinac, Đuričković, Marčinko.

OTP BANKA: Milin, Šipušić, Ikanović, Anđelković, Drviš, Rujak (L), Ćosić, Vuletić, Božeglav, Čopić