Ženska seniorska ekipa OK Varaždin Volley počela je s pripremama

Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Kolovoz 2013 Autor:
Seniorke se natječu u 2. A Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Centar u kojoj su protekle godine odigrale prvu sezonu. Osiguran je ostanak, a u narednoj sezoni cilj je boriti se za jedno od prva tri mjesta u ligi i borbu za ulazak u 1. B HOL.

Seniorke se natječu u 2. A Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Centar u kojoj su protekle godine odigrale prvu sezonu. Osiguran je ostanak, a u narednoj sezoni cilj je boriti se za jedno od prva tri mjesta u ligi i borbu za ulazak u 1. B HOL. Treninzi se odvijaju pod budnom paskom trenerskog dvojca Jurice Jurena i Tome Pauna u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin svakodnevno od 20 do 22 sata. Seniorska ekipa sastavljena je isključivo od domaćih igračica seniorskog i juniorskog uzrasta. Pojačan rad sa ženskom sekcijom kluba već bi ove godine trebao donijeti i prve rezultate, dok se za godinu dana očekuje još veći napredak.
S treninzima su počele i grupe mlađih uzrasnih kategorija djevojčica. Mlađe kadetkinje i kadetkinje već su počele s pripremama, dok uskoro počinje s radom grupa najmlađih kadetkinja. Ljetna škola odbojke, u kojoj također radi grupa djevojčica neprekidno trenira cijelo ljeto ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 16 do 17 sati te će se u rujnu oformiti nova skupina najmlađih kadetkinja. Sve zainteresirane djevojčice za treniranje odbojke mogu se javiti u OK Varaždin Volley u navedenim terminima treninga ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Izvor: sport-varazdin.com

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten