ŽOK Osijek 06 osvojio treće mjesto na festivalu odbojke u Novom Sadu

Objavljeno: Petak, 10 Siječanj 2014 Autor:
Odbojkaški savez Vojvodine i Odbojkaški savez grada Novog Sada organizirali su IV Novogodišnji festival odbojke Novi Sad 2014 od 3. do 5 siječnja 2014.

Na ovom najvećem odbojkaškom turniru u ovom dijelu Europe za mlađe kategorije sudjelovalo je 138 muških i ženskih ekipa u kategorijama kadeta i mlađih kadeta.

U iznimno jakoj konkurenciji ŽOK Osijek 06 osvojio je treće mjesto u kategoriji kadetkinja i 11 mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja. Kadetska ekipa je u polufinalnom dvoboju izgubila od Rumunjske ekipe CSM-ADEP s 2:0, te su u utakmici za treće mjesto pobijedile ekipu Eaton Srem Tempo iz Sremske Mitrovice.

Ekipu kadetkinja vodili su treneri Miroslav Đekić i Mihaela Grbavica, a nastupale su: Ema Kolarić, Barbara Fabulić, Lea Grahovac, Ines Grahovac, Barbara Ribić, Nola Mara Kobaš, Marija Mavretić, Ema Pavičić i Tihana Pavlović.

Ekipu mlađih kadetkinja vodili su treneri Dario Fančović i Andrijana Šimunec, a nastupale su: Petra Krpan, Lucija Kurtović, Ana Ivandija, Iva Hodić, Josipa Mavretić, Nora Sušac, Nikol Marošević, Katarina Pavičić, Anamarija Kurtović, Matea Žulj, Ema Miličević i Iva Tolić.

Napiši komentar

Obavezno upišite sve potrebne podatke, označene zvjezdicom (*). HTML kôd nije dopušten