Samanta Fabris i Martina Šamadan osvojile talijanski Superkup

Objavljeno: Nedjelja, 11 Studeni 2018 12:40 Autor:
Imoco Volley Conegliano, osvajačice talijanskog Superkupa za kojeg igraju Samanta Fabris i Martina Šamadan Imoco Volley Conegliano, osvajačice talijanskog Superkupa za kojeg igraju Samanta Fabris i Martina Šamadan

U finalu talijanskog Superkupa za odbojkašice gledali smo prošlogodišnju reprizu ali ovaj put slavila je ekipa Imoco Volley Conegliano za koje nastupaju naše reprezentativke Martina Šamadan i Samanta Fabris.

Odbojkašice Imoco Volleya bolje su ušle u utakmicu i cijelo vrijeme su kontrolirale igru. Ekipa Igor Gorgonzola Novara samo je u trećem setu uspjela parirati Imoco Volleyu međutim za nešto više od osvajanja tog seta ovaj put nisu imale snage.

Pored uvjerljive igre cijele ekipe ono što nam je posebno drago je da je naša Samanta Fabris proglašena je za MVP susreta.

- Dobro smo započeli sezonu osvojivši prvu titulu odmah na početku. U prva dva seta pokazali smo visoki nivo igre ali smo u trećem malo pale što su protivnice znale iskoristiti. Međutim, vratili smo se u utakmicu zahvaljujući ovoj divnoj publici koja je uvijek naš sedmi igrač. Imamo još puno prostora za napredak i mislim da ove sezone možemo otići jako daleko, izjavila je kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabris.

Super Cup finale:
Imoco Volley Conegliano - Igor Gorgonzola Novara 3-1 (25-21, 25-17, 17-25, 25-23)