Nakon što su u srijedu odbojkaši Mladosti podignuli pehar namijenjen prvaku Hrvatske, isto su i dan kasnije u svom Domu odbojke učinile i Mladostašice, koje su u trećoj finalnoj utakmici pobijedile Marinu Kaštela s 3:0 (19, 21, 11).

Objavljeno: Četvrtak, 29 Travanj 2021

Odbojkaši Mladosti prvaci su Hrvatske u sezoni 2020/21.! Pobijedili su u trećoj finalnoj utakmici doigravanja Superlige Mursu Osijek s 3:0 (21, 13, 17), i zasluženo podigli pehar za prvaka koji im je uručio, zajedno sa zlatnim medaljama, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Ante Baković.

Objavljeno: Srijeda, 28 Travanj 2021

Kvalitetna i zanimljiva ovogodišnja Superliga odbojkaša u srijedu (16.00) će biti privedena kraju, trećom i odlučujućom utakmicom doigravanja za prvaka Hrvatske. 

Objavljeno: Utorak, 27 Travanj 2021

Hrvatski odbojkaški savez od danas ima novi dom na adresi Trg Dražena Petrovića 1. Razorni zagrebački potres prošlog proljeća teško je oštetio dugogodišnje prostorije Hrvatskog odbojkaškog saveza koji je od tada djelovao na privremenim adresama.

Objavljeno: Utorak, 27 Travanj 2021

Odbojkašice OK Kitro Varaždin u svom premijernom nastupu u 1. hrvatskoj odbojkaškoj ligi, ovojile su 8. mjesto što je naveći rezultat u povijesti ženske odbojke u Varaždinu!

Objavljeno: Ponedjeljak, 26 Travanj 2021

Nakon što su odbojkašice Mladosti, ovogodišnje pobjednice Kupa Hrvatske, pobijedile ekipu Marina Kaštela u prvom finalnom susretu doigravanja za prvakinje Hrvatske, u četvrtak u Domu odbojke, očekivala se i njihova pobjeda u Kaštelima i završetak serije na dvije pobjede.

Objavljeno: Nedjelja, 25 Travanj 2021

Obzirom da se ovogodišnje doigravanje za prvaka Hrvatske igra samo na dvije pobjede, zbog kratkog vremenskog roka u kojem se u ova pandemijska vremena mora okončati Superliga, jer slijede termini rezervirani za nacionale selekcije, možda je i najpravednije da se prvak odredi u majstorici.

Objavljeno: Subota, 24 Travanj 2021
Stranica 1 od 81