Prvo kolo Kupa Snježane Ušić za odbojkašice i Kupa Hrvatske za odbojkaše odigrano je proteklog vikenda. Pobjedničke ekipe izborile su plasman u četvrtinu finala koje će se igrati 5. i 6. prosinca.

Objavljeno: Ponedjeljak, 23 Studeni 2020

Domaći poraz odbojkašica s Drave u 8. kolu Superlige nije neočekivan. Protiv sastava iz samog vrha, Osječanke su solidno parirale, ali nisu niti jednom ugrozile Marina Kaštela, kojoj je za pobjedu bilo potrebno provesti 70 minuta na parketu. 

Objavljeno: Nedjelja, 15 Studeni 2020

Zanimljiv i neizvjestan bio je derbi 9. kola Superlige odbojkaša. Osječani su teškom mukom zadržali pobjednički niz u elitnom razredu, do sedme pobjede stigli su nakon što su u četiri seta uspjeli svladati Split.

Objavljeno: Nedjelja, 15 Studeni 2020

U suradnji Hrvatskog instituta za kineziologiju, Kineziološkog fakulteta u Zagrebu i Hrvatskog odbojkaškog saveza objavljuje se POZIV za upis polaznika u program osposobljavanja za voditelja/voditeljicu (trenera) ODBOJKE.

Objavljeno: Nedjelja, 15 Studeni 2020

Odbojkaši Kitro Varaždina su već četvrti puta ove sezone morali proći dramu petog seta.

Objavljeno: Nedjelja, 15 Studeni 2020

Odbojkašice Rijeke CO ostvarile su novu pobjedu, drugu uzastopnu i drugu protiv direktnih konkurenata u borbi za ostanak.

Objavljeno: Nedjelja, 15 Studeni 2020

Važna pobjeda. Bila je dobra utakmica, zanimljiva. Osim toga, dodatnu težinu predstavlja činjenica da je ova utakmica bila važna i nama i Poreču, rekao je Igor Lovrinov, trener Riječanki.

Objavljeno: Subota, 07 Studeni 2020
Stranica 1 od 76