Ostalo

2. Kongres Fitnes učilišta - Fitness & Sport, predavanje drži Damir Kolec

Autor: Srijeda, 08 Ožujak 2017

Zagrebački velesajam će od petka do nedjelje, 10.-12. ožujka ugostiti 2. Kongres Fitnes učilišta - Fitness & Sport. Kongres će se održati u sklopu sajma „Dani ljepote i fitnessa“, a očekuje se oko 300 sudionika, koji će pratiti 23 radionice i predavanja vrhunskih stručnjaka iz fitness industrije. Jedan od predavača bit će i Damir Kolec, kondicijski trener ženske odbojkaške reprezentacije Rusije i Dinama iz Moskve.

Teme kongresa su usmjerene na stručno usavršavanje profesionalaca u fitnes industriji i sportu, a podijeljene su u tri dana. U petak je na rasporedu predavanje o prehrani, subota donosi fitnes radionice, a u nedjelju 12. ožujka pažnju će plijeniti Sportska predavanja i paneli.

Po prvi put u Hrvatskoj imat ćete priliku poslušati riječi virtuoza odbojkaške kondicijske pripreme, Damira Koleca. Aktualnog kondicijskog trenera ženske odbojkaške reprezentacije Rusije, koja je aktualni europski prvak. Ujedno je Kolec i kondicijski trener Dinama iz Moskve, kluba koji je aktualni prvak Rusije, te sudionik Lige prvaka. Nedavno je klub iz Moskve u čijim redovima igra i kapetanica ženske odbojkaške reprezentacije Hrvatske Maja Poljak, izborio Playoff 6 Lige prvaka odbojkašica.

Osim Koleca treći dan kongresa 12.03.2017. predavanja će imati vodeći domaći stručnjaci, treneri i psiholozi poput Igora Čerenšeka, Slavka Goluže, Ivice Tucka, Krešimira Šoša, Ratka Rudića, Nikole Bralića, Pere Kuterovca, ali isto tako i dio naših osvajača medalja na Olimpijskim igrama u Brazilu poput braće Sinković, Damira Martina, Filipa Hrgovića i drugih. Govorit će se o tome „Koliki je zapravo utjecaj kondicijskog trenera na vrhunski rezultat?“, “Je li mentalni trening sportaša preduvjet za osvajanje medalje?“.

Kako bi lakše podijelili svoja mišljenja s drugima, ovim velikanima će pomoći gospodin Tomislav Cvitković koji će moderirati na panelima. Zaista su rijetke prilike kada na jednom mjestu imamo priliku vidjeti i čuti ovakva imena hrvatskog, ali i svjetskog sporta, kako govore o svojim iskustvima, dijele savjete i odgovaraju na konkretna pitanja. Damir Kolec svoje će predavanje održati 11. ožujka od 13:30-14:10 u Kineskom paviljonu na Zagrebačkom velesajmu, a tema je Ruska ženska odbojkaška reprezentacija- Periodizacija. Svi zainteresirani za kongres više informacija mogu pronaći na linku:2. Kongres Fitnes učilišta.