Ostalo

Andrija Polić novi je predsjednik Splitskog saveza športova

Andrija Polić novi je predsjednik Splitskog saveza športova Foto: V. Dugandžić

Andrija Polić, predsjednik Odbojkaškog kluba Split, novi je predsjednik Splitskog saveza športova. Nakon izvrsno obavljenog posla u Odbojkaškom klubu Split, nova je ovo prilika za mladog sportskog djelatnika, i sigurni smo da će njegov izbor za čelnika saveza športova podići kvalitetu sporta u gradu Splitu i donijeti jednaki entuzijazam i uspjeh kakav je postignut i u OK Split.

Na Skupštini saveza športova održanoj u Splitu 05. studenog 2020. godine , Polić je pobijedio kandidatkinju Deni  Borozan (GK Marjan) s deset glasova (48:38) te tako naslijedio sada već bivšeg predsjednika, Nenada Periša.

Veliko je ovo priznanje još jednom odbojkaškom djelatniku, i još jedna važna visoka funkcija u hrvatskom sportu koju obnašaju odbojkaši.

Hrvatski odbojkaški savez g. Poliću upućuje iskrene čestitke i želje za uspješnim četverogodišnjim mandatom. Stavljamo na raspolaganje znanje i iskustvo djelatnika Saveza i spremni smo pomoći u svakom trenutku, iako smo sigurni da sudeći po rezultatima postignutim u OK Split, izvrsni rezultati u radu g. Polića neće izostati ni na njegovoj novoj dužnosti.

Uz g. Andriju Polića kao Predsjednika, izabrani su i novi članovi Izvršnog odbora (Toni Tomas, Ivan Veštić, Marko Žaja, Mario Jurić, Dražen Čular, Dražen Colnago, Rino Stapić i Igor Boraska) i članovi Nadzornog odbora (Tomislav Borozan, Danijel Durdov i Mario Franić).

Još jednom, svim kolegama iskrene čestitke i želje za uspjehom u budućem radu na razvoju i unapređenju sporta u gradu Splitu.