Subota, 23 Rujan 2017
Odbojka.hr

Odbojka.hr

Takvom dramatičnom početku Europskog prvenstva za reprezentaciju Hrvatske malo se tko mogao nadati: nakon dvosatne teške borbe izgubila je od reprezentacije Bjelorusije s 2:3, po setovima, 25:10, 25:15, 21:25, 20: 25 i 9:15.

Odbojkaški klub OLIMPIK organizira tradicionalni pozivni odbojkaški turnir "4 Grada" koji će se održati u subotu, 23. rujna, u Športskoj dvorani Trnsko u Zagrebu.

Jubilarno 30. Europsko prvenstvo za odbojkašice održat će se u Gruziji i Azerbajdžanu. Može se reći da je već uobičajena praksa da dvije zemlje zajedno organiziraju ženski Eurovolley. Ta praksa bit će ukinuta za dvije godine, kada će Europsko prvenstva zajedno organizirati čak četiri zemlje, Turska, Češka, Mađarska i Poljska.

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija stigla je u petak 15. rujna u Baku, glavni grad Azerbajdžana, na završni dio priprema za Europsko prvenstvo koje počinje 22. rujna.

Peti memorijalni turnir koji se ovog vikenda održao u Domu odbojke osvojili su odbojkaši zagrebačke Mladosti.

Konačno je službeno! Reprezentativac Hrvatske, Tsimafei Zhukouski koji igra na poziciji tehničara potpisao je jednogodišnji ugovor s talijanskim prvakom Cucine Lube Civitanova.

U Domu odbojke ‘Bojan Stranić’ danas započinje 5. Memorijalni turnir ‘Zagrebački odbojkaški velikani’.

Proteklog vikenda odbojkaši zagrebačke HAOK Mladosti Proenergy nastupili su na međunarodnom turniru u Novom Mestu (Slovenija).

Odbojkaški klub Olimpik je za novu natjecateljsku sezonu doveo je novo pojačanje, mladu perspektivnu igračicu , kadetsku reprezentativku Niku Jularić.

Ponedjeljak, 04 Rujan 2017 10:49

Maksim Mikhailov MVP Europskog prvenstva 2017

Bio je konstantan na cijelom prvenstvu stoga nije ni čudo da je Maksim Mikhailov proglašen najkorisnijim igračem Europskog prvenstva 2017.

Stranica 1 od 172

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter. Budite u toku s našim vijestima i proizvodima iz Webshopa.

Ne šaljemo spam poruke!