Odbojka.hr

Odbojka.hr

Ponedjeljak, 22 Listopad 2018 16:15

Leo Andrić sportsku karijeru nastavlja u Kini

Reprezentativac Leo Andrić novi je član kineskog kluba Shenzhen Hejie professional Volleyball Club.

U prostorijama splitskog Kineziološkog fakulteta potpisan je Sporazum o poslovnoj i znanstveno – stručnoj suradnji između Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Ponedjeljak, 22 Listopad 2018 16:04

Nova 'Linga' za novu sezonu

U sezonu 2018/19 Odbojkaški klub „Linga“ Osijek, krenuo je sa puno novih i pozitivnih promjena!

U umaškoj školskoj dvorani u subotu se odigrala utakmica Finala Kupa Hrvatske regija zapad, između ekipa MOK „Umag“-CPM „Umago“, te ekipe OK „Gornja Vežica“ iz Rijeke.

Odbojkašice Kostrene ostvarile su pobjedu u prvoj utakmici u svojoj dvorani, dok su odbjkašice Drenove poražene na Poljudu.

Domaća momčad MOK Rijeka prva dva seta igrala je vrlo odlučno, disciplinirano i  raznovrsno te nije dala gostima ni trenutka nade da osvoje set.

U trećem kolu Superlige Mladostaši su u Domu odbojke ugostili odbojkaše Siska.

Subota, 20 Listopad 2018 16:18

Srbija osvojila naslov svjetskih prvakinja

Ženska seniorska reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju i titulu prvaka svijeta na XVIII SP 2018. u Japanu, a Tijana Bošković, korektor Srbije, proglašena je najboljom igračicom (MVP), a Milena Rašić za najboljeg blokera Svjetskog prvenstva.

Ženska seniorska reprezentacija Srbije igrat će u finalu XVIII SP 2018. u Japanu protiv Italije, sutra (subota, 20. listopad) u 12.40 sati po našem vremenu, uz direktan prijenos na TV Sport Klub 1.

S natjecanjem su krenule i slavonske odbojkašice koje se natječu u 1. B Nacionalnoj ligi. Doduše ne u kompletnom sastavu, Linga i Posavina će svoje obveze iz prvog kola odraditi naknadno.

Stranica 1 od 205

Najnoviji proizvodi

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter. Budite u toku s našim vijestima i proizvodima iz Webshopa.

captcha