Odbojka.hr

Odbojka.hr

U prvom kolu Superlige odbojkaši MOK Marsonije ugostili su ekipu iz Siska te upisali poraz rezultatom 3:1 pred ugodno popunjenim tribinama dvorane Vijuš.

Nakon uvjerljive predstave u Zagrebu i 3:0 pobjede u prvom ogledu s ukrajinskim prvakinjama, Khimik Yuzhny, odbojkašice zagrebačke Mladosti u Ukrajini su poražene istim rezultatom te su se gubitkom Zlatnog seta oprostile od ovogodišnje Lige prvaka.

Četvrtak, 10 Listopad 2019 15:30

Odbojkaško srce i dalje kuca

Jedna lijepa odbojkaška priča u Velikoj Gorici koja je prije pet godina započela kao projekt osnivanjem kluba HOK „Gorica“ sada je dobila  sretan, ali i očekivan epilog. Dogovorena je i provedena suradnja i spajanje ŽOK „Azena“ i HOK „Gorica“ u jedan sportski odbojkaški kolektiv.

U prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka odbojkašice zagrebačke Mladosti uvjerljivo su slavile protiv ukrajinske ekipe Khimik Yuzhny, rezultatom 3:0.

Na domaćem terenu u Domu odbojke 'Bojan Stranić' odbojkašice Mladosti traže pobjedu protiv ukrajinske ekipe Khimik Yuzhny.

Ponedjeljak, 07 Listopad 2019 17:51

Kaštelani iznenadili prvake, slavlje usred Zagreba

Sjajan početak priuštili su si odbojkaši Mladosti Ribole Kaštela svladavši rivala rezultatom 3:2 na otvaranju MEVZA lige.

U sklopu Erasmus+ Sport projekta pod nazivom “Better incorporation of good governance principles for better volleyball success”, BIGG4VB, u Varšavi je 7. listopada održan treći sastanak projektnog tima, koji čine šest nacionalnih odbojkaških saveza i predstavnici Zagrebačke škole ekonomije i managementa i Kineziološkog fakulteta u Splitu.

Na jučerašnjoj konferenciji za medije, aktualni prvaci Hrvatske, HAOK Mladost Zagreb, službeno su najavili novu sezonu i pokazali zavidnu infrastrukturu novouređenog Doma odbojke Bojan Stranić.

Ovim putem Vas obavještavamo da se NATJEČAJ za upis polaznika u program osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja/ice ODBOJKE produljuje te da je novi rok za prijave na natječaj  1. studeni 2019. godine do 16:00 sati.

U talijanskoj Anconi održane su 3. igre Jadransko-jonske makroregije, za igrače i igračice rođene nakon 2003. godine.

Stranica 1 od 231