Bez Šarčevića i Sedlačeka započele pripreme reprezentacije

Objavljeno: Petak, 28 Prosinac 2018 21:15 Autor: M.G.

Hrvatska muška seniorska reprezentacija danas je u Domu odbojke u Zagrebu započela s pripremama za preostale dvije utakmice europskih kvalifikacija.

Hrvatska odabrana vrsta 06. siječnja igra utakmicu u Portugalu, a 09. siječnja u Zagrebu će ugostiti reprezentaciju Austrije.

Izborniku Ivanu Rančiću za preostale dvije kvalifikacijske utakmice odazvalo se četrnaest igrača: Ivan Raič, Tsimafei Zhukouski, Danijel Galić, Ivan Mihalj, Petar Višić, Fran Peterlin, Filip Šestan, Sandro Dukić, Marino Marelić, Hrvoje Pervan, Stipe Perić, Kristian Smiljanić i Tino Hanžić, dok će se 03.01.2019. nakon klupskih obaveza reprezentaciji priključiti i Leo Andrić.

Među još pozvanima bili su i igrači HAOK Mladosti Sven Šarčević te Marko Sedlaček, međutim oni se danas nisu pojavili uz obrazloženje Šarčevića kako trenutno ima fakultetskih obaveza dok za razlog neodazivanja Sedlačeka nismo dobili informaciju.

Hrvatska reprezentacija još uvijek ima teoretske šanse za plasmanom na Europsko prvenstvo te vas sve pozivamo da u što većem broju dođete 09. siječnja 2019. u 19 sati u Dom odbojke u Zagrebu i podržite našu reprezentaciju.