Ostalo

CEV pokreće treću seriju webinara CEV School Project-a

Nakon velikog uspjeha postignutog tijekom slične inicijative vođene prošlog ljeta, u kojoj su sudjelovale stotine ljudi iz cijele Europe, pa čak i iz Svijeta, Tehnički i razvojni odjel CEV-a održati će treću seriju webinara posebno namijenjenih trenerima, učiteljima i svima koji rade na osnovnoj razini odbojke ili su jednostavno zainteresirani za ovu temu. Nema ograničenja u broju prijava, pa sve što morate učiniti je da se obavezno prijavite ovdje!

Tri webinara pomoći će vam u suočavanju s izazovima koje donosi trenutna pandemija i pružit će poticaj za energiju i mnoštvo ideja kako bi ostali pozitivni i aktivni čak i u trenutcima kada su državne vlasti ponovno nametnule mjere zaključavanja kao odgovor na ponovni rast broja oboljelih korona virusom. Štoviše, webinari će vas nadahnuti da se pripremite za povratak normalnosti i da na najbolji način ponovno pokrenete svoje aktivnosti i programe kako biste mogli nadahnuti sljedeću generaciju odbojkaša.

Sa svakim webinarom koji traju otprilike sat vremena, ova će serija imati dva govornika koje možda već dobro poznajete – nevjerojatno plodan um Kristofa De Loosea iz Belgije i bivše super zvijezde srpske odbojke koji se okrenuo sportskoj psihologiji Andriji Geriću. Štoviše, Peter Morell, koji ima bogato iskustvo u radu s djecom kroz programe koje je uspješno vodio u zemljama poput Danske, Farskih Otoka i Grenlanda, dijelit će savjete kako osigurati da školske aktivnosti doprinose ukupnom rastu igre na osnovnoj razini. Na webinarima svatko može pronaći nešto što može biti poticaj za daljnji rad ili potvrda vlastitog dobrog rada.

Jedino što trebate, prijaviti se i označiti datume i vrijeme ova tri webinara, koji će zasigurno postati izvor mnogih novih ideja o tome kako raditi sa svojim učenicima i mladim igračima!

  1. “Volley@Home: Stay Positive” Kristof DE LOOSE – četvrtak, 10. prosinca, 14:00 sati
  2. “Schools, the way to Success” Peter MORELL – ponedjeljak, 14. prosinca, 14:00 sati
  3. “Turning Mental ON in OFF times” Andrija GERIĆ – četvrtak, 17. prosinca 14:00 sati