Derbi odigran pred oko 200 gledatelja opravdao očekivanja

Objavljeno: Ponedjeljak, 18 Ožujak 2019 23:40 Autor:

Druga ženska odbojkaška ekipa Ivanca pobijedila je ekipu Plavi iz Peklenice s 3:0 u setovima, u utakmici 16. kola Treće hrvatske odbojkaške lige Sjever koja je ujedno bila i derbi utakmica u kojoj su snage odmjerile dvije prvoplasirane ekipe ekipa lige i to vodeći  Ivanec 2 i drugoplasirana ekipa Plavi s bodom manje.

Utakmica je odigrana u dvorani osnovne škole Ivan Kukuljević Sakcinski Ivanec pred oko 200 gledatelja, u pravoj navijačkoj atmosferi gdje je i gostujuća ekipa u Ivanec imala podršku svojih navijača, jer je na utakmicu doputovala s velikim autobusom.

Domaćin je od samog početka djelovao veoma koncentrirano i disciplinirano u igri i  u prvom setu vidjela se dominacija domaće ekipe, koja je set dobila s 25:15, a u drugom setu ivanečke odbojkašice pojačale su ritam igre, odlično servirale, bile sjajne u skoku na mreži  i predvođene Barbarom Habekm najboljom igračicom ekipe riješile ga u svoju korist sa sjajnih 25:4. U trećem setu Ivančanke su nastavile odličnom igrom i dobile set s 25:16 što je značilo erupciju oduševljenja na tribinama i veliko slavlje u dvorani.

U domaćoj ekipi uz najbolju Barbaru Habek,  utakmicu je započela prva šestorka u sastavu Tara Ribić- kapetanica ekipe, zatim Nikolina Čićek, ,Eva Vinko,Marija Dugi, Saška Brežnjak uz dva libera ekipe  Marijete Habek i Lare Gotal te su nastupile Nika Džida, Ana Mašić,Silvija Šoštarić u sastavu su još bile Petra Krog, Dunja Maria –Friščić i Tea Sever. Utakmicu je sjajno vodio trener Ivan Hrg.

Ekipa OK Plavi nastupila je u sastavu: Valentina Goričanec ( capetanica ), Iva Hranilović, Klara Škvorc,Lana Novak,Ivana Mance ,Klara Mađarić,Dora Debelec, Lorena Turk,Ana Mance,Ana Pintarić,Sara Debelec,Ana Marija Turk .Trener:Jurica Novak.

Sutkinja :Simona Hudoletnjak ( Ivanec).

 Dva kola prije kraja vodeća ekipa lige je Ivanec 2 sa 42 osvojena boda , ekipa Plavi je druga s 38, treći je Kaštel 2 iz Pribislavca  s 35 bodova  itd.

ŽOK IVANEC 2 – OK PLAVI PEKLENICA   3:0 (25:15,25:4,25:16)