Derbi ''Slavonske lige'' pripao Vukovaru

Objavljeno: Utorak, 07 Studeni 2017 23:41 Autor:
Derbi ''Slavonske lige'' pripao Vukovaru foto: OK Zrinski Nuštar

U trećem kolu 2. nacionalne odbojkaške lige - istok, MOK Vukovar je uspješno svladao rivale iz Nuštra sa 3-1 (26-24, 11-25, 25-19, 25-19).

U vrlo uzbudljivoj utakmici odbojkaši Vukovara su pokazali da se mogu nositi s najboljim ekipama regije istok. Prvi set je nakon velike borbe pripao domaćinima, dok je drugi set u potpunosti bio u dominaciji gostujućih odbojkaša. Nakon velike dominacije u drugom setu, malo tko je očekivao pobjedu domaćina. No, uporni kao i uvijek, neugodni domaćini uspjeli su osvojiti preostala dva seta s uvjerljivih 25-19 i 25-19.

-Prvi set je bio uhodavanje, kako za nas tako i za njih. Pred kraj je seta bila borba za svaki poen i prvi je set otišao na našu stranu. U drugom setu smo napravili niz pogrešaka što su gosti iskoristili i napravili veliku razliku poena te tako mirno priveli set kraju. Treći set smo se sabrali i trenerovom odlukom  smo malo promijenili postavu što je na kraju rezultiralo jako pozitivno za nas - prokomentirao je utakmicu jedan od ponajboljih igrača Vukovara, Stjepan Andričević.

Za ekipu Vukovara igrali su: Rudolf Tomić, Domagoj Družinec, Mario Teppert, Stjepan Andričević, Tin Tomić, Bruno Katarina te Luka Suman.   

Nakon tri kola odbojkaši Vukovara imaju tri boda, ali i jednu neodigranu utakmicu. Ove sezone bi regija istok mogla biti puno zanimljivija u odnosu na prošle sezone kada su odbojkaši Željezničara bili apsolutni vladari tzv. Slavonske lige. 

U ovoj sezoni se naziru čak pet timova koji bi mogli napasti prvo mjesto, a to su: OK Sokol, MOK Željezničar, MOK Marsonia, OK Zrinski Nuštar te MOK Vukovar.