Dobiva li Hrvatska danas novog prvaka?

Objavljeno: Subota, 07 Travanj 2018 12:06 Autor:

Mogu li Mladostaši u 'samo' tri utakmice doći do naslova prvaka Hrvatske? Odgovor na to pitanje saznat ćemo već danas kad u Dom Odbojke stižu Kaštelani.

Treća utakmica doigravanja za prvaka države donosi nam mogućnost da već danas dobijemo osvajača naslova u sezoni 2017./2018.
Odbojkaši HAOK Mladosti Proenergyja došli su u situaciju vratiti trofej u svoje vitrine nakon punih šest godina gledanja u leđa Kaštelanima, a to je na početku sezone i bio jedan od ciljeva.

Međutim, zasigurno se nešto pita i odbojkaše OK Mladosti Ribola Kaštela koji se u Zagreb ne dolaze predati već pobjedom osigurati nastavak doigravanja. Kaštelani su se ove sezone pojačali amerikancem Josephom Normanom, koji je u prve dvije utakmice finala pokazao kako nije u formi, a za doigravanje su uključili Tomislava Čoškovića i Francesca Corsinija što pokazuje koliko je i treneru Ivanu Rančiću važno osvajanje sedmog trofeja u nizu.

U svakom slučaju bit će ovo vrlo zanimljiva utakmica i pravi mamac za gledatelje da danas dođu u Dom Odbojke, utakmica počinje u 18 sati.