Ostalo

Dvije nove pobjede mlađih kadeta MOK Umag-CPM Umago

Autor: Utorak, 20 Ožujak 2018

Mlađi kadeti MOK Umag-CPM Umago ostvarili odličan rezultat u Rovinju, u kolu međužupanijske lige protiv OK Grobničana i OK Mlake iz Rijeke.

U nedjelju 18. ožujka s početkom u 13,00 h  u dvorani  Gimnasium u Rovinju, u razigravanju međužupanijske lige mlađih kadeta , MOK UMAG-CPM UMAGO  je odigrao prva dva susreta od ukupno 6 (3 kola).

Odigrani su susreti protiv OK GROBNIČANA i OK MLAKE iz Rijeke.

Dečki MOK UMAG-CPM UMAGO ostvarili su dvije pobjede. Protiv OK GROBNIČANA utakmica je otišla u treći set, te su pobjedili s 2:1 (25:21, 13:25, 15:08), a protiv OK MLAKE upisali su čistih 2:0 (25:14, 25:12).

Bez obzira što na trenutke igra nije bila na nivou prethodnih utakmica, ovim pobjedama dečki MOK UMAG-CPM UMAGO, nastavljaju oduševljavati pobjedama. Danas su priliku dobili i neki drugi igrači (zbog izostanka radi bolesti nekih dečki) i pokazali su veliko zalaganje i borbenost. Vidljivo da ova mlada ekipa sazrijeva svakim danom sve više bez obzira na to što igra nije bila na nivou prethodnih.

Sada slijedi pauza od 21 dana do slijedećeg kola, koje će se odigrati 14. ili 15. travnja u Čavlima.

-„Čestitke dečkima, na lijepom rezultatu i poželimo da do slijedećeg kola budu svi zdravi i pokušaju se što bolje, kao prvo zabaviti i odigrati. Ovim novim uspjehom, mlađi kadeti samo nam daju motivaciju za daljnji rad i zalaganje. Čestitke i roditeljima koji su opet došli u velikom broju pomoći svojim bodrenjem našim dečkima.“- izjavio je Edi Forza predsjednik kluba MOK Umag- CPM Umago.

Za MOK UMAG-CPM UMAGO su nastupili: Paljuh Nicola, Rabar Vukić Dominik, Hatemič Dominik, Vežnaver Thomas, Četojević Alex, Kremer Danijel, Grassy Ryan, Krasti Christopher, Korijan Ivano Noa, Hlaj Fattor Oscar, Ileković David, Hozanović Meris. Bog bolesti nisu nastupili Nadal Gabrijel i Fabijanić Patrik, te zbog ozlijede već duže vremena je odsutan  Sodomaco Nicolas.

Trener: Dragan Salapura