Hrvatski odbojkaški savez potpisao ugovor o suradnji s KIF-om u Splitu

Objavljeno: Ponedjeljak, 22 Listopad 2018 16:11 Autor:
Ante Baković, predsjednik HOS-a i prof.dr.sc. g. Damir Sekulić, dekan KIF-a u Splitu Ante Baković, predsjednik HOS-a i prof.dr.sc. g. Damir Sekulić, dekan KIF-a u Splitu

U prostorijama splitskog Kineziološkog fakulteta potpisan je Sporazum o poslovnoj i znanstveno – stručnoj suradnji između Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Splitu i Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Sporazum su potpisali predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza g. Ante Baković i dekan Kineziološkog fakulteta prof.dr.sc. g. Damir Sekulić.

Ovim sporazumom nastavlja se dobra suradnja, čiji je cilj unaprjeđenje i reguliranje područja u odbojci kojima će KIF i HOS pridonijeti zajedničkim angažmanom. Točnije, radi se o izobrazbi trenerskog kadra za potrebe odbojkaškog sporta u Hrvatskoj, o istraživačko-razvojnom i stručnom radu, o međunarodnoj sportskoj suradnji, o razvoju i primjeni sportske dijagnostike, o zajedničkoj izdavačkoj djelatnosti i o mnogim drugim aktivnostima važnima za rast i napredak odbojkaškog  sporta. Sporazum je sklopljen na tri godine i  predstavlja početak dugoročne suradnje na području razvoja odbojke u Hrvatskoj.