Još uvijek teška gostovanja

Objavljeno: Srijeda, 29 Studeni 2017 12:27 Autor:

Odlično otvaranje utakmice za Varaždinke uz 22:25 u prvom setu, u drugom setu Mladostašice vraćaju s 25:21, bila je to čvrsta i teška utakmica od početka do kraja.

Jači napad u trećem setu za gošće i fantastičan prijem donio je veću razliku u konačnici seta od 18:25 za Varaždinke. Ni četvrti set nije donio preveliku razliku, igra se bod za bod te ga u svoju korist na kraju uzimaju domaćini s 25:21. U petom setu mali pad koncentracije Varaždinki uz odličan servis domaćina i pritisak u napadu i Mladostašice ga uzimaju u svoju korist sa zasluženih 15:8 i u konačnici 3:2 (22:25,25:21,18:25,25:21,15:8). Još uvijek teška gostovanja Varaždinki uz dva poraza u njima.

"Čestitam Mladosti na zasluženoj pobjedi. Mi danas jednostavno nismo bili pravi i rekao bi da smo bili premalo hrabri. Da li je Dom odbojke utjecao na mlađe igračice ili je bio loš dan, sad nije ni bitno. Ako pokušamo sveukupno sagledati, izgubili smo protiv dobre ekipe i osvojili bod. I dalje su nam gostovanja teška. Morat ćemo poraditi na tome. Sad nas prvo čekaju dvije domaće utakmice protiv Karlovca i Olimpika 2. Moramo ovo zaboraviti i okrenuti se onome što nas čeka. Čestitke djevojkama na trudu i osvojenom bodu!" - izjavio je trener Ivica Đolonga