Juniorske reprezentacije započele s pripremama

Objavljeno: Utorak, 10 Travanj 2018 15:49 Autor:

Hrvatske juniorske reprezentacije započele su s pripremama za kvalifikacije za Europsko prvenstvo koje se igraju od 27. – 29. travnja 2018. godine.

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija predvođena novim izbornikom Miodragom Stojakovićem i njegovim pomoćnicima Ivicom Radočajem i Abdelom Zolotom okupila se jučer 09. travnja u Poreču na prvom dijelu priprema. Ženska juniorska reprezentacija pripremat će se u Poreču do 23. travnja, nakon toga dolaze u Zagreb na drugi dio priprema i gdje će izbornik odlučiti kojih dvanaest djevojaka putuje na kvalifikacije.

Na popisu izbornika Miodraga Stojakovća nalazi se šesnaest djevojaka: Lara Štimac, Božana Butigan, Ana Matić, Lea Deak, Nika Jularić, Mika Grbavica, Jelena Grgić, Tamara Popić, Natalia Tomić, Marta Cvitković, Nika Levak, Sara Vranjanin, Orsula Štaka, Mateja Kljaić i Josipa Marković.

 

Naša muška juniorska reprezentacija okupila se u isto vrijeme kao i ženska samo u Zagrebu, gdje će se pripremati do odlaska u Španjolsku. U Palenciji će naši momci boraviti četiri dana i odigrati prijateljske utakmice s reprezentacijom Španjolske.

 

Izbornik Željko Nojić i njegov pomoćnik Tomo Paun na pripreme su pozvali osamnaest igrača: Tomislav Mitrašinović, Petar Jurić, Lovre Babić, Tino Hanžić, Filip Marinić, Marin Čilaš, Igor Šapina, Gabrijel Ivančić, Dominik Delač, Tomislav Mišlov, Mateo Brandić, Patrik Jelić-Periša, Domagoj Matošević, Luka Perić, Bruno Pali, Marijan Radoš, Patrik Anić i Dino Kadić.