Kaštelani uvjerljivo koračaju prema finalu

Objavljeno: Ponedjeljak, 10 Travanj 2017 11:09 Autor:
Odbojkaši Mladost Ribola Kaštela Odbojkaši Mladost Ribola Kaštela Foto: odbojka.hr

Odbojkaši Murse išli su pomalo na put bez nade, iscrpljeni i od utakmica i od putovanja, na noge najboljoj momčadi u državi. Unatoč svemu dečki su odigrali sasvim dobru partiju, izuzev prvog seta bili su ravnopravan suparnik Riboli, ali kao i kod djevojaka u završnici setova domaćin je imao više energije, koncentracije i mirnoće i to je u konačnici značilo čistih 3:0 za Mladost Ribolu.

 

Uzvrat odbojkaši igraju u srijedu, a i oni su definitivno, nakon jedne duge sezone koja ih je strašno iscrpila, zaslužili gormoglasan aplauz. Iako u sportu nada uvijek postoji, pa tako i sada, valja biti objektivan i reći da je protivnik trenutno dosta kvalitetniji, spremniji i da objektivno u Osijek dolaze u ulozi velikih favorita, pa je to momcima vjerojatno oproštaj od sezone, a sjajnim rezultatima zaslužili su dobro popunjene tribine.

 

U drugom polufinalnom susretu Rijeka je uvjerljivo nadigrala HAOK Mladost i stigla na korak do finala, pomalo iznenađujuće, no i to je dokaz da je Mursa odradila sve kako treba ove sezone, poraz od Rijeke nije ništa strašno i ne može se uzeti kao kiks Meringerove momčadi.

OK MLADOST RIBOLA KAŠTELA – MOK MURSA – OSIJEK     3:0 (25:15, 25:23, 25:19)