Superliga (M)

Kitro Varaždin upisao pobjedu protiv aktualnog prvaka Hrvatske na njihovom terenu

Ponedjeljak, 05 Listopad 2020

U utakmici trećeg kola odbojkaške Super lige OK Kitro Varaždin gostovao je kod aktualnih prvaka Hrvatske, OK Ribola Kaštela, i na njihovom terenu upisao pobjedu rezultatom 3:2 u setovima!

– Čestitam svojim momcima na velikoj utakmici! Pobijedili smo aktualnog prvaka Hrvatske na njihovom terenu. Utakmica u kojoj smo cijeli meč pogriješili samo 6 napada. Stvarno su momci bili koncentrirani i dali sve od sebe. U sportu je svaki dan novo dokazivanje. Danas smo jako sretni i slavimo.

U ponedjeljak se već pripremamo na novog velikog protivnika. U subotu nam dolazi MOK Mursa. Ekipa koja je u finalu kupa prošli mjesec izgubila 3:2 od Mladosti. Motivacije i vjere sigurno neće nedostajati – izjavio je nakon utakmice trener seniora, Ivica Đolonga.

– Zaslužena pobjeda Varaždina koji je ušao u utakmicu s puno više energije i upornosti. Mi smo utakmicu izgubili u četvrtom setu, kada smo pri četiri poena razlike trebali riješiti meč, ali onda nam je pao servis te smo zaredali dosta grešaka, pogotovo u zadnjem petom setu gdje smo napravili dvadesetak grešaka.

No, kako sam govorio i prije, to je stvar sazrijevanja, imamo jako mladu momčad koja ima dosta posla pred sobom, ali toga sam svjestan od početka sezone i idemo naprijed u nove pobjede – kazao je za Dalmacija danas trener momčadi OK Ribola Kaštela Ivan Rančić.