KUP Hrvatske: Kaštelani uspješniji u Zagrebu

Objavljeno: Četvrtak, 16 Studeni 2017 09:35 Autor:
KUP Hrvatske: Kaštelani uspješniji u Zagrebu Foto: odbojka.hr

Mladost Ribola Kaštela ostvarila je važnu pobjedu u Zagrebu u polufinalu kupa Hrvatske protiv Mladosti Zagreb rezultatom 3:0 (26:28,17:25,21:25).

Iako su domaći odbojkaši imali vodstvo tijekom cijelog prvog seta pri vodstvu od 21-18 Kaštelani pokazuju veću koncentraciju, te završavaju set u svoju korist. Očekivano, gosti su se u drugoj dionici razigrali i mirno je okončali. Treći set pon

udio nam je potpuno drugu sliku Mladostaša koji su furiozno krenuli i pri vodstvu od 14-7 svi u dvorani su već razmišljali o četvrtom setu. Međutim, uz mnoštvo pogrešaka u nastavku, Kaštelani ne samo da sustižu rezultat veći prelaze u vodstvo (16-18) koje više ne ispuštaju do kraja susreta. Kaštelani su taktički odigrali odličnu utakmicu, jako dobro servirali i igrali obranu, te zasluženo dobili utakmicu i poveli 1:0.

HAOK Mladost priliku za ulazak u finale tražit će težim putem u mjesecu prosincu – gostovanjem u Kaštel Starom. Za prolaz u finale Mladostaši će na gostujućem terenu morati pobijediti s rezultatom 3-0 ili 3-1 kako bi izborili 'zlatni set' koji se igra do 15 poena.

Trener Rančić: - Odlično smo pripremili utakmicu, analizirali njihove slabosti, te u završnicama bili jako koncentrirani, ali i hrabri. Čestitam mojim igračima, a mi se spremamo za Rijeku dalmatinski derbi u subotu, te ludi ritam; imamo 3.europske utakmice sljedeći tjedan.

HAOK MLADOST – OK MLADOST RIBOLA KAŠTELA 0:3 (26:28, 17:25, 21:25).