Lavice pred rekordnih 700 gledatelja stigle do nove pobjede

Objavljeno: Ponedjeljak, 19 Studeni 2018 23:39 Autor:

Pred rekordnih 700 navijača i simpatizera OK Dinamo, lavice su glatkom pobjedom pospremile sva tri boda u džep.

Utakmica je otvorena s rezultatom 8:0 za domaće igračice. Tijekom cijelog prvog seta savršeno su funkcionirali servis i blok, pa je krajnji rezultat čak 25-12. Na drugoj strani mreže, lavice nisu krenule tako bajno, pa su gošće iz Nove Gradiške povele s 0:3. Nakon malog pada koncentracije u samom početku drugog seta, domaće igračice su se brzo sabrale i već do sredine seta vladale igrom, za konačnih 25:15.

Treći set bio je najdramatičniji. Uz konstantno vodstvo gošći do same završnice seta, gledatelji su se obeshrabreno zapitali ide li i ova utakmica, kao prethodne dvije domaće, idu prema četvrtom setu!? Ali uz gromoglasnu podršku najvatrenijih navijača, lavice su ostale hladne glave i vatrenog srca, te bombastičnim as servisom zatvorile set i utakmicu za konačnih 3-0 (12, 15, 23).

Ovom pobjedom lavice iz OK Dinamo uhvatile su priključak s vodećim ekipama lige, te i dalje ravnopravno konkuriraju za ulazak u Superligu.

Čak 700 gledatelja do vrha  je ispunilo "dom odbojke" istočnog dijela Zagreba, a za njihovo osvježenje tijekom meča pobrinula se Cedevita. Uz odličnu izvedbu domaćih igračica, brojnu publiku zabavljao je DJ Tom, a sponzori OK Dinamo pripremili su brojne bogate poklone za 50-ak sretno izvučenih dobitnika. Pravi mali sportsko - zabavni spektakl u domu lavica na Peščenici, završio je velikim zadovoljstvom domaćih igračica i navijača.

OK DINAMO – ŽOK NOVA GRADIŠKA 3:0 (25:12, 25:15, 25:23)