Superliga (Ž)

Malene ponovo bolje od Marinki

Autor: Ponedjeljak, 05 Ožujak 2018

U 12. kolu doigravanja  u Superlige za žene, odbojkašice OK Kaštela Cemex ponovo su pobijedile svoje gradske rivalke OK Marina Kaštela s rezultatom 3:1 (25:18, 29:27, 21:25, 25:23).

Malene su ušle odlučno u prvi set i odmah se vidjelo da bez obzira što im bodovi iz ove utakmice nisu važni, ali da im je važno potvrditi da nisu slučajno izbacili Marinke iz polufinala kupa Hrvatske. Napadale su snažnim servisima i prisilile svoje protivnice na veliki broj pogreški te nisu imali rješenja za ovako motivirane #Malene.

U drugom setu najviše su profitirali gledatelji koji su mogli uživati u borbenom odbojkaškom nadmudrivanju s obje strane mreže. Marinke su priprijetile, ali nisu se dale Malene te su nakon 5 set lopti,  pobijedile rezultatom 29:27.

U 3. setu Marinke su povele od samog početka i nakon 10:16, #Malene se ponovo bude, osvajaju tri poena za redom, ali nedovoljno i da ozbiljnije zaprijete. Marinke osvajaju set rezultatom 21:25.

U 4. setu ponovo odlična odbojka s obje strane mreže i kad je sve upućivalo na to da utakmica kreće prema 5. setu pri vodstvu Marinki od 23:19, Malene su se ponovo drznule i s 6 osvojenih poen za redom završile gradsku odbojkašku "Feštu".

Kada se ovome pridoda da je trener Grgantov započeo meč bez standardne prvotimke Ana Marie Bazine te da je svoju gripoznu suigračicu zamijenila mlada Ema Kurtović, onda svim #Malenima treba stvarno čestitati na čelu s kapetanicom Stanović, libero Matas, tehničerke Aljinović i Ninčević te raspoloženim smečericama Brkan, Prkačin i Maretić.