Marina Kaštela odnijela zaslužena 2 boda iz Zagreba

Objavljeno: Ponedjeljak, 04 Prosinac 2017 12:35 Autor:

Nakon četiri pobjede Amazonke su u 9.kolu SUPERLIGE izgubile od aktualnih prvakinja Hrvatske Marine Kaštela rezultatom 3:2  (16:25,25:22,20:25,25:21,15:17).

U potpuno izjednačenoj utakmici u kojoj je bilo prepuno lijepih poteza, ali i dosta pogrešaka s obje strane, na kraju su Kaštelanke slavile jer su zadržale koncentraciju i mirnoću u završnici petog seta.

Domaće odbojkašice su nevjerojatnom požrtvovnošću i borbenošću zaslužile svaki osvojen poen i prezentirale  domaćoj publici još jednu sjajnu, gledljivu i zanimljivu utakmicu prema kojoj svaki gledatelj jedva čeka novi susret.

Trener Amazonki, Frane Žanić je poslije utakmice izjavio:

„Moram priznati da danas nismo bili na nivou prošlih utakmicama. Napravili smo dosta početničkih grešaka i dali dosta laganih poena gošćama ,koje su ih objeručke prihvatite i na kraju iskoristile. Vidljivo je bilo da je ekipa izgarala za svaki poen i odigrala bespoštednu i borbenu utakmicu. Imali smo dvije meč lopte, ali je na kraju odlučila jedna sretna, spretna lopta, nažalost ne na našu stranu. Čestitam gošćama, ali i svojim curama na lijepoj utakmici. Okrećemo se Mladosti, koja je prvi favorit lige za osvajanje prvenstva s odličnom individualnom kvalitetom, također odlično taktički i tehnički pripremljena i vođena od strane trenera i stručnog stožera. Za nas će to biti jedna utakmica bez pritiska u kojoj je ponovo cilj odigrati borbenu utakmicu i potruditi se maksimalno preslikati sve ono što radimo na treningu“.