Superliga (Ž)

Marinke svladale Brda

Autor: Četvrtak, 06 Prosinac 2018

U 9. kolu Superlige odbojkašice najmlađeg sastava OK Marina Kaštela savladale su ekipu splitskih Brda s 3:2 (23:25, 25:19, 25:13, 20:25, 15:11).

Utakmica Superlige koja se odigrala na domaćem terenu u Gradskoj dvorani Kaštel Stari bila je poprilično naporna i neizvjesna. Obje ekipe igrale su duga dva sata poen za poenom.

Nakon što su gošće povele s 1:0, prednost u nastavku je pripao Marinkama, koje su u drugom setu držale vodstvo. Upornost i koncentracija  dovela ih je do izjednačenja.

U trećem setu sa znatnom lakoćom stigle su do vodstva 20:9 nakon čega pobjeda više nije bila upitna. Ekipa Brda međutim, nije se lako predavala, pa je povela u četvrtom setu no, nije uspjela zadržati prednost te je došlo do izjednačenja.

U konačnici domaća ekipa je zadržala snagu i koncentraciju te završila utakmicu pobjedom 3:2.

Marina Kaštela: Botić, Subašić, Grizelj, Šolić, Dežulović, Rožić, Teklić, K. Zdilar, Jureta, J. Zdilar, Terzievska, Parčina, Karadža, Smoljo. Trener: Milorad Krunić

Brda: Gutović, Katunarić, Mrduljaš, Kolarić, Dešković, Vukasović, Maretić, Garac, Žižić, Bogdanović, Klarić, Zekanović. Trener: Antonella Družijanić