Mladostaši uspješni u Nedelišću

Objavljeno: Petak, 13 Listopad 2017 22:56 Autor:
Sedlaček i Brčić zaustavljaju Bogdanovića Sedlaček i Brčić zaustavljaju Bogdanovića Foto: odbojka.hr

Odbojkaši HAOK Mlodost Proenergy u sklopu 2. kola Superlige gostovali su na uvijek 'vrućem' terenu u Nedelišću kod OKM Centrometala.

Prvi set ponudio nam je nešto veću neizvjesnot te u konačnici i osvajanje seta od strane domaćina. Međutim nakon toga Zagrepčani su pokazali dominaciju te su osvojili tri seta u nizu i na taj način apsolutno opravdali ulogu favorita u ovom susretu.

- Naravno da sam zadovoljan s novim bodovima koje smo osvojili na gostujućem terenu kod uvijek neugodnog protivnika. Odbojkaši Centrometala odigrali su dobru utakmicu i pokazali da će na njihovom terenu mnogim momčadima biti teško uzeti bodove te im ovim putem čestitam na velikoj želji i borbenosti koju su večeras pokazali. Međutim, ono čime nisam zadovoljan i što moramo otkriti zašto se to događa je sad već učestali gubitak tog prvog seta kako bi nam se takve stvari u nastavku prvenstva što manje događale, zaključio je nakon utakmice trener Travica.

Za momčad Mladosti nastupili su: Krnić, Sedlaček, Hanžić, Dukić, Brčić, Marelić, Jurić, Mitrašinović, Bakonji, Nikačević, Prlić i Šarčević.