Superliga (Ž)

Mladostašice glatko do prve pobjede

Autor: Nedjelja, 01 Travanj 2018

Odbojkašice HAOK Mladosti Proenergy uobičajenim pobjedničkim ritmom okončale su prvi susret doigravanja za državne prvakinje.

Mirno i rutinirano odigrale su protiv ekipe OK Marina Kaštela s rezultatom 3:0 (25:20, 25:16, 25:15).

U utakmicu smo krenule malo slabije, ali smo do kraja prvog seta uspjele nametnuti Kaštelankama naš tempo i sustav igre. Definitivno nismo igrale najbolje što možemo, ali to nam je dodatni motiv da u drugoj finalnoj utakmici probamo biti još bolje i fokusiranije bez obzira što igramo u Kaštelama. Bilo je oscilacija i kod jedne i kod druge ekipe, ali mislim da je na kraju kvaliteta bila presudna. Ovo nam je samo jedna stepenica koja vodi ostvarivanju našeg cilja, a to je osvajanje prvenstva. Nadam se da ćemo već za vikend vratiti titulu i dvostruku krunu na Savu, kratko je prokomentirala nakon utakmice Dinka Kulić, kapetanica ekipe HAOK Mladosti Proenergy.

S lovom na drugu titulu jer ove sezone već su osvojile Kup Hrvatske, nastavljaju već u četvrtak 5. travnja 2018. u Kaštel Starom kada je na rasporedu druga utakmica doigravanja za prvakinje Hrvatske. Početak utakmice je u 19:30 sati.