Mladosti rutinirano, Varaždin potvrdio Superligu

Objavljeno: Ponedjeljak, 20 Ožujak 2017 21:14 Autor:
Varaždin od sljedeće sezone u Superligi Varaždin od sljedeće sezone u Superligi foto: IT/REGIONALNI

Kaštelanska se Mladost lako na gostujućem terenu obračunala s odbojkašima Rijeke pobijedivši ih rezultatom 3-0 (25-21 25-18 25-17). Istim rezultatom zagrebačka je Mladost svladala odbojkaše MOK Murse-Osijek (25-17 25-16 25-23).

U drugoj skupini Sisak je korak bliže ostanku u Superligi. Na gostovanju u Karlovcu slavili su sa 3-1. Jedina je neizvjesnost bila kad su Karlovčani osvojili drugi set, no kasnije je Sisak ipak došao vrlo važne pobjede koja bi im mogla osigurati ostanak u Superligi. Šibenik je pobijedio odbojkaše Centrometala sa 3-2 i time produžio nadu za ostanak u Superligi, međutim u posljednjem kolu su im potrebna tri boda protiv Karlovca, a zatim i tri boda Centrometala protiv Siska. Sve u svemu. Bit će neizvjesno sve do posljednjega poena. U Prvoj ligi odbojkaši su Varaždina pobjedom nad Splitom od 3-1 osigurali play-off te će od sljedeće sezone igrati u Superligi. Medicinar je na domaćem terenu gotovo potvrdio prvo mjesto pobjedom nad ekipom Zadra od 3-1. U posljednjoj četvrtoj skupini se vodi prava borba za opstanak. Prvo je u su

Kaštelanska se Mladost lako na gostujućem terenu obračunala s odbojkašima Rijeke pobijedivši ih rezultatom 3-0 (25-21 25-18 25-17). Istim rezultatom zagrebačka je Mladost svladala odbojkaše MOK Murse-Osijek (25-17 25-16 25-23)

U drugoj skupini Sisak je korak bliže ostanku u Superligi. Na gostovanju u Karlovcu slavili su sa 3-1. Jedina je neizvjesnost bila kad su Karlovčani osvojili drugi set, no kasnije je Sisak ipak došao vrlo važne pobjede koja bi im mogla osigurati ostanak u Superligi. Šibenik je pobijedio odbojkaše Centrometala sa 3-2 i time produžio nadu za ostanak u Superligi, međutim u posljednjem kolu su im potrebna tri boda protiv Karlovca, a zatim i tri boda Centrometala protiv Siska. Sve u svemu. Bit će neizvjesno sve do posljednjega poena.

U Prvoj ligi odbojkaši su Varaždina pobjedom nad Splitom od 3-1 osigurali play-off te će od sljedeće sezone igrati u Superligi. Medicinar je na domaćem terenu gotovo potvrdio prvo mjesto pobjedom nad ekipom Zadra od 3-1.

U posljednjoj četvrtoj skupini se vodi prava borba za opstanak. Prvo je u subotu MOK Brod pobijedio na gostujućem terenu ekipu OK Trnja rezultatom 3-1, a zatim je drugi dan ekipa OK Trnja bila bolja od Rovinja rezultatom 3-0. Na taj način su osigurali siguran ostanak u Prvoj ligi, a u posljednjem kolu će snage odmjeriti OK Rovinj i MOK Brod što će biti izravni susret za ostanak u Prvoj ligi. Podsjetimo da Rovinju treba pobjeda od 3-0, dok je ekipi iz Slavonskog Broda dovoljno osvojiti jedan set kako bi potvrdili ostanak.

botu MOK Brod pobijedio na gostujućem terenu ekipu OK Trnja rezultatom 3-1, a zatim je drugi dan ekipa OK Trnja bila bolja od Rovinja rezultatom 3-0. Na taj način su osigurali siguran ostanak u Prvoj ligi, a u posljednjem kolu će snage odmjeriti OK Rovinj i MOK Brod što će biti izravni susret za ostanak u Prvoj ligi. Podsjetimo da Rovinju treba pobjeda od 3-0, dok je ekipi iz Slavonskog Broda dovoljno osvojiti jedan set kako bi potvrdili ostanak.