MOK Umag-CPM drugu godinu zaredom prvak 2.HOL-e

Objavljeno: Utorak, 08 Svi 2018 08:22 Autor:

U subotu 05.05.2018. dečki MOK UMAG-a su na gostovanju u Opatiji kod OK OPATIJE ostvarili čistu pobjedu od 3:0 i time osvojili drugu godinu za redom naslov prvaka 2 HOLZ za seniore.

- Ovo je za naš klub još jedan veliki uspjeh, jer nakon 7 godina postojanja i prošlogodišnjeg naslova, ove godine smo pomladili sastav, i priključili juniore ekipi, te je time ovaj naslov od još većeg značaja za naš klub a i za mušku odbojku u našem gradu i Istri.
Kao što je poznato grad Umag je od strane europske komisije proglašen gradom sporta za 2018, te ovaj naslov samo još više dokazuje kako ta titula nije slučajna, već da pristup koji grad ima prema sportu u našem gradu ispravan, te da rezultati koji se postižu u svim sportovima nisu slučajnost.
Kao klub smo jako ponosni na dečke i trenera koji su vrlo uspješno odradili sezonu, te ponovo razveseli sve nas i ispisali još jednu povijesnu stranicu za mušku odbojku u Umagu.
Isto tako treba napomenuti, kako pored seniora, naši mlađi kadeti su ostvarili povijesni uspjeh za klub, plasiravši se na državnom prvenstvu koje se održava drugog vikenda u Rovinju (od 11-13.05) i tako napisali jednu novu stranicu povijesti kluba, kao prva generacija koja je izborila natjecanje na završnici državnog prvenstva Hrvatske. Ukupno gledajući, ovo je bila jedna vrlo uspješna sezona za MOK UMAG-CPM UMAGO, kratko nam je izjavio predsjednik kluba Edi Forza.

MOK UMAG-CPM UMAGO: Ivica Ico Radočaj, Abdel Zolota, Miroslav Drača, Luka Čelebić, Luka Burić, Karlo Burić, Leo Savić, Antonio Degrassi, Kristijan Horvatović, Filip Paljuh, i najmlađi član Alex Četojević.
Trener: Dragan Salapura.