MOK Umag-CPM lako do pobjede

Objavljeno: Nedjelja, 09 Prosinac 2018 10:34 Autor:

U umaškoj školskoj dvorani, sa početkom u 19,15 sati, odigrala se utakmica 4. kola 2 HOL zapad, između ekipa MOK „Umag“-CPM „Umago“, te ekipe OK „Mlaka“ iz Rijeke.

Ove subote su momci trenera Dragana Salapure, imali priliku potvrditi da je poraz prošlog vikenda  od ekipe OK Rovinj II bio izolirani slučaj, a u goste im je došla momčad OK Mlaka iz Rijeke. Inače prethodnih godina su utakmice između ova dva suparnika odlučivale o prvaku. Ova utakmica bila je jednosmjerna, tj. domaćini su dominirali od prve minute, i nijednog trenutka rezultat i pobjeda nisu bili upitni. Može se reći da su odbojkaši iz Umaga to obavili rutinski, što je i vidljivo iz rezultata. Trener je danas tako dao priliku svima igračima.
Naime, dečki OK Mlake su došli oslabljeni bez trojice prvotimaca, dok je MOK Umag bio skoro u kompletnom sastavu, nedostajao je samo Miren Mulvaj-Kopani koji je bio odsutan zbog poslovnih obaveza.
Tako je MOK Umag-CPM na najbolji mogući način zatvorio prvi dio prvenstva, budući da su iduće kolo slobodni, s obzirom na neparan broj ekipa u ligi.
Za MOK Umag-CPM Umago danas su igrali: Luka Burić (C), Ivica Radočaj, Abdel Zolota, Karlo Burić, Leo Savić, Antonio Degrassi, Danije Kremer, Alex Ćetojević, Thomas Tarandek, Filip Paljuh. Trener, Dragan Salapura.