MOK Umag i dalje vodeći

Objavljeno: Nedjelja, 02 Travanj 2017 21:41 Autor:

U 8. kolu 2 NOL zapad za seniore, odbojkaši MOK UMAG-CPM UMAGO protiv ekipe MOK ROVINJA II iz Rovinja, upisali su svoju 7. uzastopnu pobjedu, te time nastavili pobjednički niz i zadržali lidersku poziciju 2 NOL zapad.

Od samog početka dečki MOK UMAG-a ušli su koncentrirano i vidjelo se da je odnos snaga u korist domaćina, koji privode set kraju sa rezultatom 25:13. U drugom setu domaći dečki ulaze malo ležerno pa gosti stvaraju odmah prednost od 3:0, nakon čega dolazi do preokreta i prelaze u vodstvu koja raste do kraja seta i istu zadržavaju do kraja, i zatvaraju set sa rezultatom 25:17.
Treći set domaćin otvara odlično tako da stvara odmah prednost od 12:0  i do kraja seta zadržavaju istu,  i set završava 25:13 za domaće.

Iskustvo domaćih napravilo je razliku i nijednog trenutka pitanje pobjednika nije bilo upitno, s obzirom da je momčad MOK ROVINJA II nastupila s kadetima i juniorima. Čestitke i gostima pošto su pokazali da imaju jako dobar podmladak.
U današnjem susretu ne treba istaknuti nikog pojedinačno nego kolektivnu igru cijele ekipe. Za MOK UMAG-CPM UMAGO nastupili su: Miroslav Drača (C) Luka Čelebić, Luka Burić, David Petretić, Ivica Ico Radočaj, Andrej Štorc, Abel Zolota, Leo Savić, Krešimir Krajina, Marco Kodilja, Filip Veznaver, Karlo Burić i Ivan Drakulić