MOK Umag upisao 8. uzastopnu pobjedu

Objavljeno: Nedjelja, 07 Svi 2017 19:15 Autor:

Odbojkaši MOK UMAG-CPM UMAGO protiv ekipe OK CENTURION iz Pule, upisali su svoju 8. uzastopnu pobjedu, te time nastavili pobjednički niz i zadržali lidersku poziciju 2 NOL zapad.

Od početka dečki MOK UMAG-a ušli su malo dekoncentrirano i gosti rade prednost od 4:8, ali brzo dečki zbijaju svoje redove i privode set kraju sa rezultatom 25:18. U drugom setu domaći dečki ulaze koncentriranije,  i odmah stvaraju prednost od 7 poena, i zatvaraju set sa rezultatom 25:14.
Treći set otvara se u neizvjesnosti i igra se poen za poenom do rezultata 7:7 nakon čega domačini stvarju razliku od 7 poena  i do kraja seta zadržavaju istu,  i set završava 25:15 za domaće.
Iskustvo domaćih napravio je razliku i nijednog trenutka pitanje pobjednika nije bilo upitno. Čestitke i gostima pošto su pokazali da imaju jako dobar podmladak.
U današnjem susretu ne treba istaknuti nikog pojedinačno nego kolektivnu igru cijele ekipe. Za MOK UMAG-CPM UMAGO nastupili su: Miroslav Drača (C), Luka Burić, David Petretić, Ivica Ico Radočaj, Andrej Štorc, Abel Zolota, Leo Savić, Marco Kodilja, Filip Veznaver, Karlo Burić i Ivan Drakulić
Čestitke svim dečkima i treneru na pobjedi. Sada predstoj za tjedan dana, u nedjelju 14.04. zadnji ovogodišnji susret sezone 2016/17 u Rijeci, protiv OK MLAKE, derbi lige,  koji će biti odlučujući u osvajanju naslova prvaka u 2 NOLZ seniori.