Mursa dočekuje Rijeku u borbi za treće mjesto

Objavljeno: Subota, 11 Ožujak 2017 10:26 Autor:

Odbojkaši osječke Murse danas u 17:00 sati dočekuju odbojkaše Rijeke u izravnoj borbi za treće mjesto. Mursaši za sada imaju bod prednosti i svima je jasno da će biti uzbudljiva borba do samoga kraja regularnog dijela natjecanja.

Danas nas očekuje jako važna utakmica koja će možda odlučiti o trećoj poziciji koju mi držimo cijelu sezonu i nećemo ju tako lako ispustiti. Očekuje nas iznimno dobar i iskusan protivnik koji je svakom utakmicom u sve boljoj formi, ali ja se nadam da će sreća biti na našoj strani i da ćemo uzeti ključna tri boda za potvrdu trećeg mjesta. Imamo sitnih problema s ozljedama, ali mogu obećati da ćemo dati sve od sebe i obradovati našu publiku koja će, nadam se, doći u velikom broju – izjava je primača Marka Oršolića, ponajboljeg igrača u sastavu Murse.

Iza odbojkaša Rijeke je izuzetno dobar period. Iako cijele sezone kaskaju za Osječanima, od prošloga tjedna su se u potpunosti približili na samo jedan bod zaostatka, a sve zahvaljujući bodu protiv HAOK Mladosti od koje su poraženi sa 3-2 na domaćem terenu u odličnoj atmosferi pred oko 600 gledatelja.

Riječani pokazuju da su odličnoj formi i protiv desetkovane Murse sigurno da imaju dobre šanse za trijumf. Spomenimo da se na prošloj utakmici kod Osječana ozlijedio primač Stanko Stanković koji je sigurno van pogona za utakmicu sa Rijekom, a zatim i korektor Marko Kepčija za kojeg postoje šanse da će igrati ako se bude osjećao spremnim za susret.

U svakom slučaju, dobra i zanimljiva utakmica ne bi smjela izostati u Osijeku s početkom u 17:00 sati.