Odbojkaši Umaga nastavljaju s pobjedama

Objavljeno: Nedjelja, 19 Ožujak 2017 22:18 Autor:

Danas, 19.03. sa početkom u 17 sati u sportskoj dvorani u Opatiji, odigrano je 7. kolo 2.HOLZ seniori, između ekipa OK „OPATIJA“ i ekipe MOK „UMAG-CPM UMAG“.

Na teren dvorane u Opatiji, istrčali su dečki MOK Umaga-CPM Umago u sastavu, Burić Luka, Burić Karlo, Drača Miroslav, Čelebić Luka, Radočaj Ico Ivica, Štorc Andrej, Petretić David, Savić Leo, Drakulić Ivan ,Marco Kodilja, Krajina Krešimir te novi član Abel Zolota, (premjerni nastup za MOK UMAG) braniti boje Umaga, predvođeni našim iskusnim trenerom Draganom Salapurom.
Nakon pet uzastopnih pobjeda, dečki MOK Umaga-CPM Umago došli su u Opatiju puni samopouzdanja te pokušat ostvariti 6 pobjedu za redom i nastaviti pobjednički niz, te zadržati vodeću poziciju na ljestvici.
Prvi set je nakon kratkog ispitivanja snaga do 3:3, krenuo na stranu gostiju MOK UMAG, koji stvaraju razliku od 4 poena da tehničkog time out-a te održavaju i povećavaju  tu razliku do kraja seta na 5 poena.
U drugom setu domaćin otvara bolje i odmah radi razliku od 3 poena kod rezultata 6:3 za domaćine, no dečki MOK Umaga sređuju svoje redove i rade seriju od 5 poena i preokreću rezultat u svoju korist i do kraja seta ona samo raste, pogotovo pri rezultatu 12:8 za goste kada na servis dolazi naš novi član Abel Zolota i serijom od 10 poena, osigurava miran kraj set koji završava rezultatom 25:13 za MOK UMAG-CPM UMAGO.
I treći set domaćin otvara bolje i stvara prednost od 3:0. NO dečki MOK UMAGA opet vrlo brzo konsolidiraju svoje redove i prelaze u vodstvo koje ne ispuštaju do kraka seta, koji završava rezultatom 25:17
MOK Umag je tako osvojio sva tri boda u 6-toj utakmici za redom. Nakon ove pobjede MOK Umag zadržava 1. mjesto 2. HOLZ seniori. Ovo je vrhunski rezultat ove ekipe i odličan nastup u drugoj sezoni u 2. HOLZ za seniore.