Odbojkašice Čepina ljubomorno čuvaju čelnu poziciju

Objavljeno: Srijeda, 05 Travanj 2017 21:52 Autor:
Odbojkašice Čepina ljubomorno čuvaju čelnu poziciju Foto: sportalo.hr

U 2. Nacionalnoj ligi odbojkašica odigrano je 18. kolo, a na vrhu je i dalje OK Čepin koji čuva dva mala, ali ogromna boda prednosti ispred Linge i na odličnom su putu da detroniziraju aktualne prvakinje nakon duge vladavine.

U 18. kolu Čepin se lakoćom obračunao s Agrotehnikom, gošće jedan da su u sva 3 seta skupile 25 poena. Ogromna razlika u kvaliteti bila je vidljiva u svakom trenutku utakmice koja je zaokružila sjajan vikend za čepinske klubove.

Prvi pratitelj Čepina je OK Linga iz Osijeka koja je dugo lomila otpor žilavih odbojkašica Baranje. Gošće su i povele, odigrale još dva jako dobra seta koja su u završnici prevagnula na stranu Linge, da bi u posljednjem 4. setu “pukle” pa je Linga osvojila sva 3 boda i zadržala korak s liderom s nadom da će negdje ipak kiksati do kraja.

Osijek Jug 2 i Našice odigrali su najuzbudljiviju utakmicu. Gošće su povele nakon dramatičnog prvog seta, zatim djevojke s Juga preokreću i vode 2:1 u setovima, ali gošće su uporne i vraćaju se, ali na kraju u 5 setu koji je isto tako bio napet do kraja dva boda ostaju u Osijeku. Vitez se s glatkih 3:0 obračunao s drugom ekipom ŽOK Vukovara. U susretu treće ekipe ŽOK Osijeka i druge OK Đakova bilo je dosta zanimljivo, no Osječanke su se pokazale jačima i slavile su 3:1 u setovima. Druga ekipe Vinkovaca s 3:1 je nadigrala gošće iz Višnjevca.

Raspored koji do kraja sezone ima Čepin ne nudi preveliku nadu Lingi da će uspjeti preokrenuti, no znamo da sport nosi raznorazna iznenađenja, bit će zanimljivo pratiti kako će se rasplesti situacija u ta 4 kola.