Odbojkaški Savezi Varaždinske i Međimurske županije

Objavljeno: Srijeda, 28 Ožujak 2018 16:39 Autor:

OK Kitro Varaždin je u nedjelju 18. ožujka bio domaćin 6. turnira male i 4. turnira mini odbojke liga mlađih uzrasnih kategorija Varaždinske i Međimurske županije.

Slobodno se može reći da se ovo najmasovnija sportska manifestacija na sjeveru Hrvatske, a okupila je točno 138 najmlađih odbojkašica. Veliku podršku pružalo im je prepuno gledalište uglavnom njihovih roditelja.

Liga male odbojke ima 8 sudionika. Odigrano je ukupno 16 utakmica. Vodi ŽOK Ivanec 1 ispred ŽOK Kaštela i OK Kitro Varaždina 1. Rezultati i poredak vidljivi su u Biltenu br. 6. Konačni poredak znat će se nakon 7. turnira  koji će se održati 8. travnja u Belici u organizaciji ŽOK Kaštel iz Pribislavca u okviru manifestacija obilježavanja godišnjice postojanja toga kluba. Ekipe ŽOK Ivanec i ŽOK Kaštel bit će predstavnici svojih županija na prvenstvu u maloj odbojci Regije Centar.

U ligi mini odbojke sudjelovalo je 5 klubova. Ovo je bio četvrti i ujedno završni turnir. Igralo se je četverokružno.  Prvo mjesto i titulu pobjednike osvojila je prva ekipa ŽOK Ivanec, drugoplasirana je ŽOK Ivanec 2, dok su trećeplasirane najmlađe odbojkašice ŽOK Kaštel, ŽOK Lepoglava je 4. I OK  Kitro Varaždin na 5. mjestu. Za osvojena prva tri mjesta ekipama su uručeni pehari a igračicama medalje. Priznanja im je uručio Mijo Pokos, tajnik OS Varaždinske županije.