OK Kitro odličan protiv sve bolje ekipe OK Nebo

Objavljeno: Četvrtak, 08 Ožujak 2018 13:05 Autor:

U nedjelju 04. ožujka u Areni Varaždin odigrana je utakmica 15.kola prve B lige između ekipa OK Kitro Varaždin i Ok Nebo. Prvi set domaćin otvara snažnim servisima i vrlo brzo vodi 9:0. U nastavku seta gosti dižu svoju igru također dobrim servisima te polako ublažavaju visoko vodstvo Kitra.

Set uvjerljivo završava na strani domaćina, ali drugi dio seta je pokazao bolju igru Neba. Drugi set Nebo pokazuje da nije slučajno ostvarilo dobre igre i rezultate u prvim utakmicama nastavka sezone. Igraju odličnu i organiziranu obranu, dobar servis. Set na razliku odlazi na stranu Kitra koji je ipak bolji u napetoj završnici. Zadnji set domaćin ponovo kontrolira od samog početka i mirnije privodi kraju za konačnih 3:0.  Dobra utakmica u kojoj je Kitro pokazao da ima kvalitetu i kad ne igra potpuno raspoloženo, a Nebo da ima dobru i perspektivnu ekipu koja bi mogla u nastavku sezone skupiti još dosta bodova.

"Čestitke djevojkama na novoj pobjedi. Bilo je malo teže nego smo očekivali ali zasluge za to idu i vrlo dobroj ekipi Neba. Gošće su nas dosta namučile dobrim servisima i igrom u obrani. Opet nismo izgubili set pa moramo biti zadovoljni. Vjerujem u svoju ekipu. Čekaju nas sad teže utakmice. Bit ćemo spremni." - Izjavio je trener Ivica Đolonga"

 

Današnja utakmica, na prvi pogled jednostavna, ipak je zahtijevala stalnu koncentraciju. Pobjeda 3:0 i 3 boda nikada nisu za požaliti se, pa tako ni sada. Izvukle smo kad je bilo potrebno, odigrale neke stvarno sjajne poene. U svakom aspektu igre bilo je lijepih poteza, od obrane do napada i bloka. Kao i svaku utakmicu trebalo se suočiti s nekim stvarima, danas izvući 2.set koji nije išao najboljim putem, izvukle smo ga i nastavile dobrom igrom. Pohvale svima!" - Izjavila je Tamara Đolonga

 

OK Kitro Varaždin  - OK Nebo 3:0 (25:18, 28:26, 25:19)