Kup Hrvatske

OKM Centrometal prošao u drugo kolo

Autor: Četvrtak, 19 Listopad 2017
OKM Centrometal prošao u drugo kolo Foto: D. Ivančić

U osmini finala Kupa Hrvatske odbojkaši u Domu odbojke Bojan Stranić surele su se ekipe OK Croatia i OKM Centrometal. Mlada i potentna ekipa OK Croatia sastavljena većinom od mladih igrača HAOK Mladost, koja ove sezone nastupa u Prvoj ligi iznenadila je ekipu iz OKM Centrometal.

U prvom setu potentna mlada zagrebačka ekipa povela je iznenađujuće visokim rezultatom 9:1. Trener Centrometala radi izmjene ali niti one ne donose promjenu, već suprotno Croatia vodi 17:5. Pred kraj seta pada ritam Međimurci smanjuju prednost i Croatia uzima prvi set sa 25:19.
Drugi set opetz otvara bolje Croatia te je povela 6:3. Centrometal tada ipak podiže igru i gosti vode već kod 8:7. U nastavku seta bilo je očito kako u igri Croatie nedostaju dva standardna i Centrometal dobiva drugi set 25:19.
Treći su set ponovo bolje otvorara mlada zagrebačka ekipa te je povela 6:4. Tada čine niz grešaka i Centrometal vodi 16:10. Igrači Croatie se nisu predali i u samom finišu seta stigli su dva boda zaostatka. Međutim, set završava 25:22 za Centrometal.
Ozljedom još jednog igrača iz standardne postave Croatie oslabljena je i poljuljana njihova igra i Centrometal to koristi te vodi 6:0 i 10:2. Do kraja seta mlada ekipa Croatie se nije uspjela stabilizirati i gube 25:9.